|
Anti hav igg |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2025 Saat 11:43 |
Merhaba Kadir bey bu konuyla ilgili bir sene önce sizinle yine konuşmuştuk oğlum bundan 2 sene önce kan tahlillerinde anti hav igg negatif idi hepatit b aşısı da negatif çıkmıştı ben de bu sene aşı yaptırmak için doktora gittim doktor bu tahlilleri tekrar yapmamız gerektiğini söyledi 2 sene sonra baktığımda oğlum da aşı olmadan. anti hav igg pozitif görünüyor biraz endişelendim Kadir bey 2 yıldır kreşe gidiyor ve çok hastalanıyor bu hastalık pozitif çıkması kalıcı bir hasar bırakır mı karaciğer yetmezligine kadar gidebildigi yazıyor internette ..aşı olmadan pozitif görünüyor çünkü cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
Düzenleyen Dobi - 24 Eyl 2025 Saat 11:55 |
|
![]() |
|
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119064 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepatit-A aşısı olmadı ise; bir vakit(??) Hepatit-A virüsü bulaşmış ve bağışıklık oluşmuş!
Hiçbir hasar bırakmaz.. Sağlık ile ilgili HİÇBİR Türkçe yazı okumayın!! Tamamı halkı korkutmak ve doktorlara koşmaları için yazılıyor! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|