|
Genetik hastalık |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Mervegoktugg
Üye
Kayıt Tarihi: 1 saat 6 Dakika önce Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mervegoktugg
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Genetik hastalıkGönderim Zamanı: 1 saat 1 Dakika önce Saat 17:46 |
|
Hocam oğlum 5 yaşında ve yaklasik bir buçuk sene once sık hastalanma sonucunda doktorun kanimizi genetige gondermesi ile primer silyer diskinezi genetik tanısı ile sonuclandi esim ve ben taşıyıcıymışız sonrasında öğrendik ve 2 senedir bitmek bilmeyen antibiyotik her ay 2 defa 3 defa kullandik antibiyotik bırakıldığı an yöne hasta ve hastane öykümüz de bir hayli fazla zatürre bronşit ile en son bronkoskopi islemi yapildi bir sure rahat edersiniz denildi ama yine aynı oğlum sürekli hasta bitmek bilmeyen bir balgam sorunumuz var sürekli ateşli hastalanıyor ne yapmam lazim hocam gerçekten cok yoruldum şuan yine hastaneye gittik cempes antibiyotik yazildi sürekli ezberden antibiyotik yazilip gönderiliyor bize bizim hastaligimizin hic mi bi tedavisi yok cok yoruldum...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|