|
Kıl kurdu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Derin mira
Üye
Kayıt Tarihi: 14 Nis 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Puanlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Derin mira
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kıl kurduGönderim Zamanı: 45 Dakika önce Saat 07:46 |
|
Hocam 3 yıldır kızımda 5 ayda bir kıl kurdu oluyor.buzamana kadar hepsini gözümle gördüm.andazol kullandık ailecek hep.kizim 5 yaşında ona şurup biz hap aldık.siz hep el temizliği tırnak demişsiniz.inanin ben evde her sebzeyi karbonatla yıkarım.ellerimi sürekli yıkarım hijyene dikkat ediyoruz.anlayamadigim neden bukadar sık tekrarlıyor.anaokuluna gidiyor aynı sınıfta yada diğer sınıflarda ortak bir çok arkadaşımız var.kimsede birşey olmuyor bizim kızda oluyor.diyelim ki okuldan bulaşıyor.kimsede bir şikayet belirti yok.hicam bağışıklık değerleri sınırda çıkıyor kızımın bunun etkisi varmı.yada içte tamamen ölüp yok olmuyirlar mi acaba.bu sefer 2 ayda tekrarlafi.afedersiniz kaşınıyor acıyor diye uykusunda uyandı vajinasını gösterdi.baktim vajinasının için nde hareket ediyor.gercektwn çok yorulduk
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|