|
burun kanaması ve ilaç |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zynpaydnn_
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Şub 2025 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zynpaydnn_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: burun kanaması ve ilaçGönderim Zamanı: 16 Saat 42 Dakika önce Saat 14:29 |
|
hocam merhaba, kızım 5 yaşında, üç yıldır kışları ara ara burun kanaması olur, geçen ay üç gün üst üste kısa süreli olmuştu, bugün uyandıktan sonra neredeyse yirmi dk süren bir kanaması oldu, burnuna tam bastırtmadığı için ara ara durup devam etti, korktuğum için dr a götürdüm bugün, kanlarını ekliyorum hocam, zespira ve risonel yazmış doktor, bir de thiocilline pomad göz kremi ama burnuna sürün dedi, size sormadan kullanmak istemedim https://hizliresim.com/ftfozd0 https://hizliresim.com/f3w2kil https://hizliresim.com/38067rw |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Saat 1 Dakika önce Saat 18:10 |
|
Anemi:Yok.
Antibiyotik:Grekmez. Lösemi/Kan hastalığı:Yok!! Sakın o saçmasapan göz kremini buruna kullanmayın. Onun yerine, Sulfahrin merhem kullanın. Ayrıca; günde 3 defa buruna su çektirip sümkürtün. (veya 10'ar damla Serum Fiz damlatıp, sümkürtün)
|
|
![]() |
|
zynpaydnn_
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Şub 2025 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zynpaydnn_
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Saat 59 Dakika önce Saat 19:12 |
|
çok teşekkür ederim hocam, bir de çenesinde hafif bir şişlik vardı, ( dişinden olduğunu düşünüyorum, ara ara da kulağım ağırıyor diyor yaklaşık 25 gündür) onun için usg istendi, ona da klamoks ve ibu fort yazdı, lapları küçülecek mi bakalım on gün sonra kontrole gelin yine usg bakalım dedi, ilaca ve tekrar usg kontrolüne gerek var mı hocam, laplarına daha önce de baktırdım bi kaç kez sonra bırakmıştım baktırmayı yine kontrole gideyim mi riskli bir durum var mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Saat 7 Dakika önce Saat 21:04 |
|
" ona da klamoks ve ibu fort yazdı, lapları küçülecek mi bakalım "
Çok "bakar"!!! Lenf bezleri, enfeksiyonlarla mücade ederken büyürler. Antibiyotikler ise, sadece bakterilkere etkilidir. Antibiyotiklerin, "lenf bezi küçültme tedavisi" gibi bir görevlerı yoktur. Kasten böyle palavra tedavileri veriyorlar, ondan sonra da; "-Bakın görüyorsunuz, elimizden geleni yaptık, buyurun ameliyata!" diyececekler. Antibiyotik kullanacağınız zaman; Ateş, dil pası ve ağız kokusu olması şarttır.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|