|
Probiyotik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Btl
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 22 Nis 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ProbiyotikGönderim Zamanı: 08 Mar 2026 Saat 13:28 |
|
Hocam 6 aylık kızım bir buçuk ay önce domuz gribi geçirdi hiçbir şekilde beslenemediği ve ishal ve kusma olduğu için hastaneye götürmüştüm serumun içine novasef koymuşlardı sonradan gördüm balgam ve öksürük de olduğu için antibiyotik vermişti klamer evde kullanmamız için antibiyotiği kullanmamam gerektiğini biliyordum çok direndim vermedim ama eşim çok baskı yaptı ver artık iyileşsin dedi bir gün verdim sonrasında bıraktım hastalığı uzadı sonunda iyileşti sonra ishal sürdü bayağı şu an bile az da olsa devam ediyor gibi o iki seferlik antibiyotikten olmuş olabilir mi aradan biraz zaman geçti ama probiyotik kullanmalı mi sizce
Düzenleyen Btl - 08 Mar 2026 Saat 13:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mar 2026 Saat 16:42 |
|
İshal devam ediyorsa, Probiyotik kullanın.
Bu doktorlar salak oldukları için, Serum ile damardan verilen antibiyotiklerin kan yolu ile sadece barsak cidarına kadar gelerek yaralı bakterileri yok ederler ama, barsak boşluğu içindeki bakterilere nasıl etki edecek, onu düşünmekten acizlerdir. Barsak içindeki kakalarda bulunan bakterilere, damardan verilen antibiyotikler asla etkili olamazlar. Ağızdan alınanlar bile, 12 parmak barsağından emildiği için, aşağılara inerek bu bakterilere etki edemezler. |
|
![]() |
|
Btl
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 22 Nis 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mar 2026 Saat 18:05 |
|
Sağolun hocam bide sağlık ocağından kan damlası kullanın dediler kullanmıyoruz peki kan vermesı lazım mı durum nedir diye lazımsa ne zaman baktiralim gerek var mı sizce sağlık ocağı 9aylikken hemogram kan bakılması lazım dedi
Düzenleyen Btl - 08 Mar 2026 Saat 20:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2026 Saat 09:32 |
|
SAKIN,SAKIN o aptallara inanmayın.
Bebekler doğduklarında; ortalama Hgb:16g/dL ile doğarlar. 6 aylığa kadar bu Hgb:10g/dL'ye kadar düşer. Bu salaklar bunu bir türlü öğrenemediler ve bu şekilde sanki bütün çocuklarda anemi oluşuyormuş gibi her bebeğe Demir ilacı vermek gibi bir salaklık yaparlar! Yapılacak bir şey yok! Zira bu salaklar, "emir-komuta zinciri" ile yukardan (Sağlık bakanlığına kadar uzanır) emredilen bu salaklığı uygulamaktadırlar. Bunlara uymayın. Zira 100 sene geçse bile bu saçma sağlık düzeni düzelmez.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Mar 2026 Saat 09:33 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|