|
Ateş,öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Moonna
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ateş,öksürükGönderim Zamanı: 13 Mar 2026 Saat 00:32 |
|
Merhaba hocam. 4,5 yaş oğlum 5 gün önce ateşlendi,2 gün süren ateşten sonra su gibi burun akıntısı ve sürekli öksürük başladı.
1 gün boyunca ateşi yoktu fakat sonraki gün tekrar (önceki kadar olmasa da ateşi yükseldi)+sık aralıklarla öksürük ve solunum sayısı dakikada 46 civarı,iniltiyle uyumaya çalışıyor. Hiçbir ilaç vermedim fakat hastalığın bu kadar uzaması ve solunum sayısı ve öksürük huzursuz ediyor. Bu sıradan bir grip ya da nezle midir? Doktora gitmeye çekiniyorum gereksiz ilaç antibiyotik kullanmak istemiyorum ama gerekli midir?Cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum,saygılar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Mar 2026 Saat 10:39 |
|
Diline bakın. (her gün yazıyorum!!!)Pembe ise, Grip demektir, antibiyortik gerekemz.
Öncelike bugünden geriye yazdıklarımı okuyun. Sonra da sabit Forum yazılarına göz atın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|