Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kürdan yuttu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kürdan yuttu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Glsrnglmzz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 191
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Glsrnglmzz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kürdan yuttu
    Gönderim Zamanı: 05 Tem 2026 Saat 23:13
Hocam 24 aylık cekmeceden kürdanları bulmuş onu buldugumda gözleri kıpkırmızı cok kötüydü öğürür gibi yaptı kendi küçük ekmek parçalarının iç kısımlarından ortalarına kurdan takmış öyle ağzına atmıs yuttu galiba ne yapalım hocam çok telaşlıyım onu buldugumda gozlerinden yaşlar akmıştı internette kürdan belli olmuyormuş röntgende falan diyor hocam ve çok tehlikeli yazıyor bagırsak mideye iki tarafi sivri diye ve çok kötü haberler var off

Düzenleyen Glsrnglmzz - 06 Tem 2026 Saat 02:06
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Glsrnglmzz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2026 Saat 05:07
Hocam siz cevap yazana kadar ne yerdeyim ne gökteyim derler ya cok kötü haberlerde var yuttuğu kürdan kalbinden çıktı yok bagırsaga zarar verdi yok akciğerde takılı kaldi ben nasıl anlıycam ne yapacagım hocam çok kücük daha soruyorum cevapta vermiyor yuttun mu diyorum evet diyor kafa sallayıp ağız içini parmağıyla gösterip bana sarılıyor 

Düzenleyen Glsrnglmzz - 06 Tem 2026 Saat 05:09
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 123477
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2026 Saat 08:45
Hiç "kürdan" yutan duymadım.
 İlaçlı Röntgen çekilebilir. 
Çocuk Cerrahı ile görüşün. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Glsrnglmzz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2026 Saat 20:36
Sevgili hocam bugün cocuk cerrahına gittik özellikle devlet hastanesi istedim röntgende gözükmedigini bilsede çekildi baktım kendimde çekmeyi unutmuşum size film cok netti bir şey yoktu ben bir şey göremedim dedi doktorda ciğerler boğaz çok netti filmde baska bişeye gerekli görmedi eve geldik 3 kezde kakayı kontrol ettim hocam bir şey göremedim peki hocam cerraha sormayı unuttugum icin soruyorum sizlere bir sıkıntı olsa bağırsakta falan nasıl anlarım ne olur ateş karın ağrısı kusma vb mi olur hocam çok teşekkür ederim sizden okuduğun kadarıyla da muz patates haşlanmış yedirdim hocam 

Düzenleyen Glsrnglmzz - 06 Tem 2026 Saat 20:40
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 123477
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2026 Saat 08:48
Saçmalıyorsunuz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.