|
Sağ kulak duymuyor |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
selamet
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sağ kulak duymuyorGönderim Zamanı: 09 Ağu 2026 Saat 22:05 |
|
Kadir hocam,merhabalar. Sizin sayenizde ilaç kullanmafan doktora gitmeden 3 oğlumu büyüttüm.her daim duacınızım. Rabbim size hayırlı sağlıklı,mutlu,huzurlu, bereketli uzun ömürler versin. Bugün kendim için bir sorum var hocam. Ben 50 yaşında anneyim. Ara ara sağ kulağım tıkanır gibi olur geçici kulağım duymuyor gibi olurdu elimle kulağımı salladıpım zaman düzelir tekrar duymaya başlardım. Ama son 1 haftadır daha sık oldu sürekli elşmle kulağımı sallıyordum daha uzun süre sonra tekrar duymaya başladı.bende forumda geçmiş soru cevaplara bakarak burnuma İliadin damla kullanayım dedim. Dün akşam 4 damla damlattım daha kötü oldu ama genede devam edeyim dedim. Bugün sabah ve akşamda 4 damla damlattım. Şimdi kullağıma ne yaparsam yapayım normale dönmüyor. Ne yapmalıyım Kadir hocam, İliadin damlaya devam mı etmeliyim, yoksa bırakıp başka bir ilaç mı kullanmalıyım. Çok teşekkür ederim, Allah her daim razı olsun sizden hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2026 Saat 08:55 |
|
İnşallah, iliaidn burun damlasını kulağa DAMLATMADINIZ!!!!
Kulak kiri olabilir; bir KBB doktoru görsün.
|
|
![]() |
|
selamet
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2026 Saat 09:42 |
|
Kadir hocam, yıllardır sizi takip ediyorum. Yukarıda da yazmıştım burnuma damlattım İliadin damlayı. Şimdi bu durumda İliadin damlayı kullanmayı bırakmalımıyım? Kulak kiri varsa eğer bunun tedavisi nasıldır hocam, ilaçla mı yoksa ameliyatla mı düzelir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2026 Saat 11:00 |
|
Aspiratör ile çekilir. Bir KBB doktoru görsün.
|
|
![]() |
|
selamet
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2026 Saat 19:33 |
|
Kadir hocam, bugün sağlık ocağına gittim,onlar en erken 17 ağustosa randevu alabildiler. Daha 1 hafta var. Ben bugün İliadin damlayı kullanmadım. Size sormuştum bu konuda cevap yazmayınca bende kullanmadım. Ama şimdi kulağımda hafif ağrılar da başladı. Ben 1 hafta boyunca ne yapacağım bu şekilde. Bir tavsiyeniz,öneriniz varmıdır Kadir Hocam. Çok teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Saat 4 Dakika önce Saat 09:29 |
|
Bir hafta bekleyemez.
Borç-harç bir özel KBB doktoru görsün.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|