Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3493
|
Konu: anne mektubu :((( Gönderim Zamanı: 03 Mar 2008 Saat 16:51 |
Yalova'da depremde kaybettiklerimizin anisina yapilan Anit Mezar'a >bir anne tarafindan yazilip birakilan mektup : > > Deryam'a ; > > Seni cok ozledim guzelim. Habersizce gidisin , o gittigin yol >senden cok beni yordu. >Dediler ki : Simsiyah o uzun saclarin toza tuglaya karismis. O >bebek yuzun taninmaz olmus. >Yatagindan bile kalkamamissin , uyanamadin mi yoksa ? >Bir teslimiyet miydi bu. O gece anneciginle vedalasarak uyumaya >gitmistin niye ? Biliyor muydun >yavrum , hissettin mi olacaklari. >16 Agustos'ta neler paylasmistik seninle. Ne cok agladik >gidenlerimize. >Hani cocuklugunun gectigi unutamadigin o ev varya , yikilmadi >canim. Hala sapasaglam seni ve abini >bekliyor. Sana mezar olan evimiz varya uc duvari varmis. >Sana guzel haberlerim yok bebegim. Ceyizlerini hep >caldilar.Geri >kalani da enkaza karisti gitti. Adini >mermer bir sutunda binlerce insanla kaynasmis olarak gormek >hosuma >gitmiyor. Bu sutunlar keske >bir iftihar listesi olsaydi. Senin icin bol bol dua ediyorum. O >sevdigin kremali biskuviyi artik >yiyemiyorum. >Seni cok ozledim bebegim.Sen okumasan da ben yazmaya devam >edecegim. >Bu sabah saat 04.30'da sana iki mum gonderdim. Karanlikta >kaybolma >diye ! >Icim yaniyor bebegim.. > > Annen...
|
|
 |
Nilgün1
Elmas Üye
Puanlar: 5921
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2008 Saat 17:06 |
yalova da buna benzer bir sürü yazıyı,ağıtı mı desem bizzat okumuş olmak çok üzücüydü. Bir sürü sütun koymuşlar mermerden,ölenlerin ismi yazılı ve arkalarından yazılan, yürekleri dağlayan cümleler...Allah rahmet eylesin,bir daha böyle bir acıyı hiçbir yüreğe vermesin
|
 |
ALPELLA
Pırlanta Üye
Puanlar: 12040
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2008 Saat 17:08 |
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21227
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2008 Saat 20:54 |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
balamut
Katılımcı Üye
Puanlar: 260
|
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 09:17 |
|
|
 |
fatma tülay
Katılımcı Üye
Puanlar: 395
|
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 13:39 |
bende o sıralarda adapazında öğrenciydim, yurtta yan yatağımda yatan arkadaşım, gölcükte kendi evinde " deprem şehiti" oldu
ve daha bi sürü arkadaşımı kaybettim o depremde
allah bir daha yaşatmasın
kimselere evlat acısı vermesinn
|
minik kızım büyüyor :)
|
 |
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
Puanlar: 3493
|
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 19:35 |
fatma tülay Yazdı:
bende o sıralarda adapazında öğrenciydim, yurtta yan yatağımda yatan arkadaşım, gölcükte kendi evinde " deprem şehiti" oldu
ve daha bi sürü arkadaşımı kaybettim o depremde
allah bir daha yaşatmasın
kimselere evlat acısı vermesinn |
canım başın sağolsun arkadaşların için üzüldüm. Allah böyle bir acıyı tekrar yaşatmasın.
|
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 10021
|
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 19:46 |
ay içim burkuldu yaa ALLAH kimseyi yavrusundan ayırmasın
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |