Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ekin normal mi ????
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuEkin normal mi ????

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özlemövez Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21
Mesajın Direkt Linki Konu: Ekin normal mi ????
    Gönderim Zamanı: 27 Nis 2008 Saat 12:52

merhaba arkadaşlar ve sevgili anneler ,

benim iki yasında bir kızım var bazen tuhaf tuhaf şeyler yapıyor mesela su içmek istiyor suyu bardaktan içmiyorda biryere döküyor döktüğü yerden içiyor onun dısında biryere yüzünü dayayarak nefes almasını engelliyor  vs::ve  çok inatçı yapma dedigin an inadına herseyi yapıyor  sürekli bağırıyor ve bana dişlerini sıkarak özleeeemmmmmmmmmm diye bağırıyor...huysuz ortada hiç birsey yokken akşama kadar  boş yere aglayıp duruyor bunlar neden bilmiyorum ama inanın sabrımın tükendigi anlar oluyor belkide dedesi, üvey ananesi, dayıları her istediklerini yapıyorlar  tabi buna bende dahilim böyle alıştıgı için her istedigi olsun istiyor olmayıncada kıyametler kopuyor küçücük ama evde terör estiriyor bu böyle nekadar devam edicek yani istedigi herşeyin olmayacağını anlatmaya çalışsamda beni anlamıyor  ve sürekli aglıyor bu aglamakdan nezaman vazgeçicek  bir çocuk hiçbirsey yokken neden sürekli aglar bide yalandan bir aglama degil sanki dayak yemiş gibi çok kötü aglıyor buda dayanılır gibi değil inanın .Yazım uzun oldu üzgünüm aama cevabınız için şimdiden size minnettarım
Tecrübelerinizi  ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Teşekkürler....
Yukarı Dön
samsam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 267
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2008 Saat 13:11
merhaba ozlem bende ayni dertleri yasiyorum iki bucuk yasinda bir oglum var. Artik dayanacak gucum kalmadi benim ,bazen kendimi tutamayip istemeden ogluma vuruyorumCryCryConfusedAngry  surekli hic birsey yokken aglayan ve soyledigin gibi sanki dayak yemis gibi cani bisyeden yanmis gibi bagiriyor herseye agliyor sinirlendigi zaman dislerini gicirdatiyor ellerini yumruk yapiyor bagirip agliyor. O agladikca sinirlerim bozuluyor artik sinir mideme vuruyor sametin aglama sesini duyunca midem bulaniyor. Neden oldugunu bulamiyorum neden boyle yapiyor anlamiyorum. senin kizin nezamandir agliyor bilmiyorum ama samet dogdugu gun bi basladi daha susmadi sabirla susacagi uslanacagi gunu bekliyorum. Allah hepimize sabir versin..
sessiz uye $$i$$$ttt :)
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2008 Saat 13:14
iki yaş sendromu yaşıyorsunuzDisapproveyapman gereken dikkat dağıtmak canım,hemen ortamdan onu başka bir ortama sokup hiç alakasız bir konuya odaklaman biz bu şekilde atlattık bu dönemi yanlız değilsin bu konuda üzülme canım hepimiz aynı dönemden geçiyoruz sabırlı olman gerekiyor inatlaşma kesinlikle daha beter oluyorlar eğer izin vermediğin bir şeyse ağladığında hemen alıp başka odaya yada dışardaysanız farklı mekana götürüp dikkatini dağıtman zamanla inat etmeyi bırakıyorlar.
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2008 Saat 13:30
canımm aynen beni anlatmışsınaDisapproveynı durumdayımDisapproveşuan oğlum 21 aylık ve beni yedi bitirdi Disapproveinan yazdıklarının aynısıDisapproveha sadece bana ismimle hitap etmedi yan,i bi o var bize uymayan diğerleri hep aynıDisapprovebende artık kriz geçiriyorumDisapprovebenim bide öle çok bunaldığım zaman bırakacağım yerimde yok Disapprovene annemler ne kayınvalidem kimse yok yaniDisapprovebu yüzden artık çok dayanamadığımda poposuna vuruyorumDisapprovesonra çok  pişmanm oluyorum ama ne yapabilirim inan sabrım kalmıyoDisapproveişte şimdilik tek elimden gelenki sanada taDisapprovevsiye ederim yaptığı iyi şeyleri takdi,r etmek ,kötülerinide görmemezlikten gelmekThumbs%20Upşimdi benimki çok hırçınya bana el kaldırmalar falan konuşuyorum anlatıyorum ,iki saniye sonraThumbs%20Up yine aynı şeyDisapprovebende bu tür kötü olumsuz hareketlerini görmemezlikten gelmeye başladım Disapproveçünkü dikkate aldığımı görünce artık hiç ınutmuyo ve aynı harekei bilerek gözünmüm içine baka baka yapıyoDisapproveama benim ilgilenmedi,ğimi görünce kendide vazgeçiyo artık,,bence bide öle dene bakalım ne olucak..

allah hepimize sabır versin canımClown
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2008 Saat 14:49
öncelikle tesekkür ederimmm evet allah tüm annelerin yardımcısı olsunnn hepimizie kolay gelsinnnnn
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2008 Saat 14:59
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

iki yaş sendromu yaşıyorsunuzDisapproveyapman gereken dikkat dağıtmak canım,hemen ortamdan onu başka bir ortama sokup hiç alakasız bir konuya odaklaman biz bu şekilde atlattık bu dönemi yanlız değilsin bu konuda üzülme canım hepimiz aynı dönemden geçiyoruz sabırlı olman gerekiyor inatlaşma kesinlikle daha beter oluyorlar eğer izin vermediğin bir şeyse ağladığında hemen alıp başka odaya yada dışardaysanız farklı mekana götürüp dikkatini dağıtman zamanla inat etmeyi bırakıyorlar.
dediginizi yapıorummm herseferinde farklı birseye yönlendiriorum ama belli biyerden sonra  insan ondan da sıkılıyor çünküü enfazla on dakika yadaonbes dakika  osey üzerinde yogunlasıyor ondan sonra hadi gene baslıyor inanın bende artık neyapcagımı ne edecigim sasırmıs durumdayım bu  iki yas sendrommu artık bitsin biranöncee diye dua etmekden baska bi rseyim yok sanırım bunun içinde daha birsenem var ve ben bu birsenede nolurum allah bilir ama okuypda cevap verdiginz için minnettarımm saolunnnnn 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2008 Saat 15:03
Orjinalini yazan: özlemövez özlemövez Yazdı:

öncelikle tesekkür ederimmm evet allah tüm annelerin yardımcısı olsunnn hepimizie kolay gelsinnnnn
merhABA YAPMADIGIM kalmadı ilgilenmiyor gözüküorum ama biryere kadar yada odaya gidiceksin orda aglıcaksınn faln diyorummm ama susmuyor susmuyorrrrrrrrrrrrrrr çok tesekkür ederimmm canım ama kendi yasadıklarını anlattıgın ve çözüm yolu gösterdigin için minettarımmm saoll
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2008 Saat 21:32
özlemcim canım   2-3 yaş arası inatçılık dönemidir.bu dönemde çocuklar özgürlüklerini ilan etmek için uğraşırlar.özelliklede anneyle çok çatışırlar.aneye yenik düşüncede kızgınlıklarını ağlamayla saldırganlıkla ifade ederler.canım çocuğunun üstüne fazla gitme onunla savaşma inatlaşma o daha çok hırçınlaşır yoksa.onunla rekebet etmektense onunla birlikte birşeyler yapmayı dene.mesela sofrayı kurarken ona küçük görevler ver kendisiyle ilgili yapmak istedikleri işlerinde onu rahat bırak keşfetsin öğrensin yapıp yapamadıkları hakkında fikirler  edinsin eminim hırçınlığı en kısa sürede geçecektir inşallah çabuk atlatırsınız bu dönemiClown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.