|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 22:54 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
oğuzkağan ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2008 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 2934 |
![]() |
||||
teşekkürler canım
![]() |
|||||
[
|
|||||
![]() |
|||||
rüyabebek ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mar 2008 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Puanlar: 1033 |
![]() |
||||
teşekkürler canım valla ben zaten öyle tiksinmiştim ki etten degil yemek kokusuna bile tahammül edemiyordum
![]() |
|||||
![]() |
|||||
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() |
||||
çok şaşırdım ben
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gebeliğim boyunca yediğim eti önceki hayatımda yememişimdir.et yedikçe bebeğimin büyüdüğünü hissediyordum. ![]() ![]() ![]() ![]() eeee n'lacak şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() umarım yanılıyorlardır neticede en kaliteli proteinlerden biri, organiğini nerden bulacaz ki etin soğan sarımsak değilki balkonda yetiştirelim ![]() sağol burcu ![]() |
|||||
![]() |
|||||
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
||||
Çok ilginç...
Çok et yemiştim ben de
![]() |
|||||
![]() |
|||||
iremsenem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() |
||||
ben hamileyken hiç et yiyememiştim genelde yemem ama hamilelik döneminde herkes et ye diye çok baskı yaptıı ama yinede yiyemedim
![]() |
|||||
![]() |
|||||
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
küçük kanaryam ![]() Elmas Üye ![]() minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8555 |
![]() |
||||
paylaşım için teşekkürler
![]() |
|||||
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|