|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 12> |
Yazar | ||
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2546 |
![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 12:35 |
|
Forumda bu günlerde bir güncelleştirme yapacağız... Bu sırada üye isimlerinin de üzerinden bir geçelim diyorum...
Şu anda;
0 - 49 mesaj atanlar "çömez üye",
50 - 149 mesaj atanlar "üye",
150 - 749 mesaj atanlar "katılımcı üye",
750 üzerinde mesaj atanlar da "kıdemli üye" diye isimlendiriliyor...
Yeni uygulamada eklenmesini istediğiniz yeni kategoriler varsa ekleyebiliriz... Örneğin 3000'in üzerinde mesaj atanlara, "elmas üye" veya "geveze üye" gibi... Veya hiç mesaj atmayanlara "sessiz üye" veya "okuyan üye"gibi. Ve belli bir katılımı aşan ve en üst üyelik mertebesine ulaşan üyelerinde avatarlarının altına istedikleri mesajı yazmalarına izin verebiliriz...
![]() Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...
|
||
![]() |
||
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7479 |
![]() |
|
Bence çok güzel fikir Haluk Bey. Ben geveze üye lafına bayıldım. Kesinlikle geveze üye olmak isterim.
![]() Bu arada Rehnuma nikli bir arkadaş var ben onu hep Benal Hoca'nın sayfasını okurken görüyorum mesela. O kesinlikle okuyan sessiz üye.
![]() |
||
![]() |
||
Beyza ![]() Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5691 |
![]() |
|
Bencede cok güzel fikir bu Haluk bey
![]() ![]() |
||
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
||
![]() |
||
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3965 |
![]() |
|
ÇÖMEZ ÜYE kategorisi bana çok dokunmuştu
![]() o kaldırılabilir mesela ![]() |
||
![]() |
||
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16089 |
![]() |
|
Canım forumun girişinde Kullanıcı butonuna tıkladığın zaman kimin hangi bölümde olduğunu görüyorsun
![]() |
||
![]() |
||
ALPELLA ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12040 |
![]() |
|
ayyyyyy çok güldüm.
![]() ![]() ![]() Haluk beyin yazdıgını okurken sanırım ben geveze üyeyim diye kendi kendime söylendim ama okudukça baktım ki adım tescillenmiş bile
![]() Ama bence sabit kalmamalı mesaj sayısı yükseldikçe yanına kişiye göre değişen bir şeler konmalı ennnn geveze, en komik ennnn ...... gibi
![]() bu arada mesaj sayılarını hesaplarken alpella1 i de benim mesaj sayıma eklemeyi unutmayın lütfen
![]() |
||
![]() |
||
irme ![]() Elmas Üye ![]() En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz! Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8306 |
![]() |
|
Haluk bey gerçekten güzel fikir üye sayısı ve mesaj sayısı gün geçtikçe artıyor,kıdemli üyede takıldık kaldık,daha eğlenceli olabilir..teşekkürler..
|
||
![]() |
||
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8112 |
![]() |
|
kesinlikle ben de destekliyorum... değişik bir renk gelir forumumuza
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|