Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocuğum sürekli beni ısırıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçocuğum sürekli beni ısırıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Konu: çocuğum sürekli beni ısırıyor
    Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 19:40

evet o bahsettiğim kişi Çınar.... ya arkadaşlar habire ısırıyor beni.. elim, kolum, omzum, burnum her yerim diş izi.. ya bu ne yaaa.. ne diyosunuz, hepinizinki böyle mi yoksa çınar da mı var bir vampirlik falanConfused yani ne zamana kadar sürecek bu...

insan çocuğunu kucağına alınca habire tetikte olur mu valla hep öyleyim. eskiden millet onu kucağına alırken dikkat edin kusar diyordum şimdi de dikkat ısırır diyorum.. bir de incecik ısırıyor.. ıyy ne biçim acıyor... (kız Derya bir akrabalık falan var mı aramızda)Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile

şaka bir yana hakikaten var mı sizinkilerde de.. ne zaman geçer ki.. acaba tamamen dişlerin çıkmasından mı kaynaklanıyor dicem ama azı dişleri çıkıyor yani ne alaka önlerle???

ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 19:44
Memeden kesmiştin di miiiiLOLLOLLOL
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 19:45
ayy burcu canım allah yardımcın olsun bizim komuşuunu kızıda var aynen böleConfusedConfusedConfusedeskiden seha ile çok güzel oynarlardı ama şimdi yanınaa yaklaştıramıyoruzConfusedConfusedçok şükür sehada hiç böle bişey görmedim valla işin zor Confusedama ben hep işte çocuk abisinden kardeşinden ne bilim ablasından çevresinden bilip öğrenir diyodum,ama çınarda tek çocuk birindenmi öğrendi ,kendimi becerdi bu işiBig%20smile
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 21:13
valla bilmem deryayla da henüz tanışmadı ama başka da kimden öğrensin bunuLOLLOL
ya valla bir sürü çocukla bir araya geldi ama hep gözümün önündeydi öyle bir vukuat da olmadı.. valla kim bilir biri severken bir kere ısırır gibi yaptıysa (ki çok yapılmıştır da) belki de onu taklit ediyor.. belki de onu öpücük sanıyor.. çünkü ne zaman bana sarılmaya gelse veya mutlu olsa ısırıyor.. ya tam taklitçiler zaten.. dün şehrazat onurla konuşuyordu tv de bu da götürmüş elini kulağına aooo diye bağırıyordu.. bugun de tv de bir dizide kadın soruyor birine "aldın mı ""diye bizimki "adıımm" diye bağırıyor. çok güzlersin ya... ay ben nerden geldim bu muhabbete neyse işte gördüğünü yapıyor demek istiyorum 
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3965
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 21:18
burcu doğru teşhis etmişsin.oğlun kesin taklit ediyor.bak burada ne yazıyorWink

Çocuklarınızı ısırarak sevmeyin! haberi | Haber Aktüel - Son Sürat Haber, haber, haberler, futbol haberleri
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 21:21
bunu biliyorum canım ama ister istemez başkalarının kucağındayken özellikle de büyükler bunu yapıyor genellikle.. sizin çocuklarınıza da yapılmıyor mu bu..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 587
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 22:00
EVET BEN DE ÇOK ŞİKAYETÇİYİM BENİM OĞLUM 11 AYLIK VE BENİ,HERKESİ.HERŞEYİ ISIRIYOR.NORMAL YANİ.BUGÜN FARKETTİM YENİ BİR HUY DAHA.KENDİ AYAK PARMAKLARINI ISIRMAYA BAŞLADI.ÇOK İLGİNÇ DEĞİL Mİ?YA DİŞLERİ KAŞINIYOR YA DA HERŞEYİ MERAK ETTİĞİ İÇİN ISIRMA HUYLARI VAR.
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9194
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 22:26

burcucum zeynepde bir iki kere beni ısırdı .

ilk ısırdığında oyun oynuyoduk ve koşarak kucağıma geldi sarıldı o anda boynumdan ısırdı LOLahh diye tepki verdim benim verdiğim tepki sayesinde yaptığının dahada farkına vardı ve bunu her fırsatta yapmaya başladı Confusedzeynepi hep kucaladığımda boynumdan ısırıyodu o dönem kucaklaşsak bile ona çatırmadan uzak duruyodum yada ısırdığında canım acısa bile hiç tepki vermedim benden tepki bekledi ısırıp ısırıp yüzüme bakıyodu ben hiç bişey olmamış gibi davranmaya devam edince ısırmaktan vazgeçti .
bence sende veya kimi ısıryosa o kişi tepki vermeyin çünkü çocuklar iyiyi kötüyü bilmedikleri için sizin tepkiniz onların hoşuna gidiyo oyun istedikleri her an bunu tekrarlaıyolar .

Düzenleyen zehra - 14 May 2008 Saat 22:49
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.