Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yardimci olurmusunuz(gece beslenmesi)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuyardimci olurmusunuz(gece beslenmesi)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Konu: yardimci olurmusunuz(gece beslenmesi)
    Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 10:25
merhaba anneler..7 aylik olan bi bebekde gece aclik olmaz artik deniyo benim oglan gece 2defa devam mamasi iciyo.. yanlismi yapiyorum.. verme gece artik diyo cevremde bazi anneler ama bence benim oglan acikiyo yoksa icmezki.. naapmam lazim?? geceleri zaten hala 4-5 uyaniyo yarim saate bi 3 den sonra iyi uyuyo ne rahatsiz ediyo o vakte kadarda uyaniyo onuda cözemedim.. 6 saat uyanmadan uyur mus 7 aylik olunca ne zaman uykusu düzelcek ????? sizlerde nasil ? cevaplarsaniz sevinirim

Düzenleyen ifakat - 10 Oca 2009 Saat 01:16
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 10:33
Canım aynı dert bende de vardı oğlum 2 yaşını geçti sözde deliksiz uyuması lazım yine uyanıyor . O BEBEKLE ALAKALI BENCE O TİP şeylere çok takılma benimkine yatırmadan yediriyordum gece yine kalkar mamasını isterdi bir de sabah 6 da al sana a2 defa işte. bazı bebekler öyle en azından benim 2 oğlum Wink allah yardımcın olsun
Yukarı Dön
haticeirmak Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 510
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 11:08
merhaba, derya nın dediği gibi bebkle alakalı bunlar, ablamın oğlunun daha 40 ı çıkmadı 2 kere falan uyanıyomuş geceleri emmeye, benim arda nerdeyse yaşına gelecek hala 3-4 kere uyanıyor, ilk zamanlarda çok gazı oluyodu ve çok kusuyodu onun için ilk 7-8 ay 5-6 kere uyanırdı geceleri ve ben her seferi nde uyutmak için emzirdiğimden biraz şartlanma oldu , gece uyanınca emmeden uyumuyo hala da öyle,sana tavsiyem uyandığında aç olduğundan emin değilsen benimki gibi şartlanmaması için uyutmaya başka yöndetm dene, salla, yanına yat, saçını sırtını karnını okşa, uyumuyosa zaten aç demektir ki senin bebeğin de acıkıp öyle uyanıyodur.onun için etrafı fazla kafana takma, her bebeğin davranışı farklı, anacım bunalar akıl sır ermioLOL
Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1365
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 11:51
Canım bende bir ilave yapayım bebeğin iştahlı olabilir zaten aç olmadan mama içse mutlaka kusar fazla geleceği için
       Sonra dişleri çıktımı bilmiyorum ama benim kızım dişleri çıkmazk üzreyken geceleri sık uynamaya başlıyor ki Asya akşam 22 00 de uyuyup sabah 06 00 gibi beni emmek için uyanır emer uyur *8 30 da ayaktadır yani bence dişi olabilir ya da gerçekten acıkıyor olabilir yatmadan önce pirinç maması yedirmeyei dene rahat uyutur yadiriyormusun bilmiyorum ama kolay gelsin
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 16:47
ayy cok sagolun kizlar sabah kalkincaTongueayni bu sekil oluyorum.. ya pirinc mamasi hic denemedim gece mamasimis tok tutarmis diye onu verdim banamisin demiyo.. disimizde birtanecik cikti digeri cikmak üzere tabi ondan da olabilir ama biz hep böyleydik artik düzelir diyordum önceleri gaz sorunu bide emiyodu gece 2 saatde bi.. tabi bunada alismistir uyumak icin biberonu istiyo desem baya iciyo kusmuyoda demekki ac ama bide pirinc mamasini deniyeyim.. en gec kacta veriyosunuz mamasini ?? ben aksam 9 da veriyorum 9.30 gibi uyuyo ama yarim saat sonra uyaniyo..
Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1365
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 23:04
sütlü pirinçli ballı irmikli m...pa yada b....lac   verdım ben  böle 120 ml suya 3,5 kaşık falan koyuyom yeme alışkanlığına göre koyuluğunu ayralarsın  ben 9 30 gıbı verıyom 10 0 gıbı emıyo uyuyo kusmasın dıye peşpeşe vermıyom ben bıde onu dene ama dişide yapar ben sana sölıım bıde mamalarını koyu yaparsan tok tutar belkı devam mamalarını sıvı yapıyosundur ben hıc vermedım bılmıyom ama
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
calimero_tr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 10:32
Orjinalini yazan: meral75 meral75 Yazdı:

merhaba anneler..7 aylik olan bi bebekde gece aclik olmaz artik deniyo benim oglan gece 2defa devam mamasi iciyo.. yanlismi yapiyorum.. verme gece artik diyo cevremde bazi anneler ama bence benim oglan acikiyo yoksa icmezki.. naapmam lazim?? geceleri zaten hala 4-5 uyaniyo yarim saate bi 3 den sonra iyi uyuyo ne rahatsiz ediyo o vakte kadarda uyaniyo onuda cözemedim.. 6 saat uyanmadan uyur mus 7 aylik olunca ne zaman uykusu düzelcek ????? sizlerde nasil ? cevaplarsaniz sevinirim

benim oğlum da aynı şekildeydi. Ne yaptıysak gece uyanmasını engelleyemedik. Sonunda gece mamasını da kestim ama o 3 yaşına kadar sürekli gece aynı saatlerde uyanmaya devam etti. Sonra 3 yaşında kreşe başlayınca gündüz çok yoruluyordu herhalde, kreşe başladıktan 1 ay sonra gece uykumuz düzeldi.
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 22:17
benim de bildigim çocuk nasıl alışırsa öyle gidiyor.. yani geceleri mama alan çocuğun metabolizması kan şekerini ona göre ayarlıyor.. saatleri de ona alışıyor. 7. ayı bilmem. ama ben 11 aylıkken gece yedirmelerini bıraktım. en son yemeğini 8 gibi yiyor. bir daha sabah 9a kadar ağzına sudan başka birşey değimiyor. ama 7 aylıkken ben de geceleri emziriyordum. bir süre sonra da hem emzirip hem mama vermeye başlamıştım. bunları bıraktığımda ise aynı saatlerde uyanmaya devam etti. bir süre sonra da bu yeni düzene alıştı..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.