Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
melor
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
|
Konu: Sivrisinek sokması Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 14:14 |
Selam,
Malum yaz ayları başladı ve sivrisinekler ortaya çıkmaya başlayacak. 10 aylık bebeğimi sivrisinek ısırıklarından korumak istiyorum. marketlerde satılan cilde sürülen sinek kovuculara nazaran daha doğal bir ürün arıyorum. Hindistan cevizi yağı sürülkdüğünde sineklerin yaklaşmadığını duydum ama internetten yaptığım araştırmalarda bu duyumu teyit edemedim. bana önerebileceğiniz bir ürün veya yağ var mı? Tabii ki nasıl kullanacağım konusunda da bilgi rica ediyorum.
sevgiler
|
 |
snyozt
Katılımcı Üye
Puanlar: 214
|
Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 16:00 |
hindistan cevizi yagını duymadım ama sinek kovuculara ben gecen yaz bakmıstım 2 yasın altındaki cocuklarda kullanılmıyor...
bende bekliyorum onerileri :)
|
|
 |
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8306
|
Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 16:07 |
Ch...o 'nun sivrisinek kovucu sprey ve losyonları var,geçen sene kızıma ondan kullandım çok da memnun kaldım..hatta Duygu07 arkadaşımız bu konuyla ilgili Erkin bey e sormuştu,ordan cevabını da takip edebilrsiniz arkadaşlar..
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7479
|
Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 16:14 |
irme Yazdı:
Ch...o 'nun sivrisinek kovucu sprey ve losyonları var,geçen sene kızıma ondan kullandım çok da memnun kaldım..hatta Duygu07 arkadaşımız bu konuyla ilgili Erkin bey e sormuştu,ordan cevabını da takip edebilrsiniz arkadaşlar.. |
Evet ben Nil'e kullanıyorum ve çok memnunum. Hatta kendim de kullanıyorum ve kokusuna da bayılıyorum canım. Kesinlikle tavsiye ederim. Bebeklerimizi bu ürünler korur bence. Üzerine tanımam 
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8112
|
Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 18:25 |
irme ve duygu katılıyorum size kızlar... ben de aynı markanın kaşıntı kalemini de almıştım. ve kulandım ve Çınarı rahatlattığını gördüm. adamlar yıllardır bu işi yapıyor ve o markadan bebeklerimize zararlı hiçbirşey çıkmaz eminim
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
Melek
Üye
Puanlar: 99
|
Gönderim Zamanı: 14 Haz 2008 Saat 21:40 |
arkadaşlar çok sagolun!! ben de bu konuda bir çare arıyordum..tabi ki yine sizler koştunuz yardımıma... 
|
 |
hande
Altın Üye
"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"
Puanlar: 3335
|
Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 14:06 |
yarım saat önce eczaneden geldim, bende c.... aldım.deneyeceğim
|
|
 |
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
Puanlar: 3493
|
Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 16:08 |
ben evimde elektirkli sinek ilaçlarından kullanıyorum yatak odasına takıyorum ama oğlumun odasınıda koruma altına alıyo  takmaya başladığımdan beri sinek ısırmadı kuzumu ama zararlı olabilirmiki hiç düşünmemiştim
|
|
 |