Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hamile miyim neyim?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhamile miyim neyim?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 586
Mesajın Direkt Linki Konu: hamile miyim neyim?
    Gönderim Zamanı: 14 Haz 2008 Saat 22:01
Merhaba arkadaşlar benim günüm geçti  3 gün oldu.eşim kondomla korunuyordu.fakat çok dikkatliydik bize göre herşey normal.daha oğlum 1 yaşında ve emziriyorum hala.korkuyorum umarım hamile değilimdir.çok erken oğlum çok küçük,bana ihtiyacı var.bu hafta gidip emin olmak için kan testi yaptırmayı düşünüyorum.çok strese girdim çaresizim...UnhappyUnhappy
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2008 Saat 22:37

eminsen normaldir canım birkaç gün gecikmesi panik yapma bence 1 hafta geçerse  sorun var demek olabilir o bile tam kesin olmuyorSmileemzirdiğin için hormonlarla ilgilidir merak etmeWink

Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2008 Saat 22:41
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

eminsen normaldir canım birkaç gün gecikmesi panik yapma bence 1 hafta geçerse  sorun var demek olabilir o bile tam kesin olmuyorSmileemzirdiğin için hormonlarla ilgilidir merak etmeWink

inşallah bir şey yoktur.düzene girmişti uzun zamandır.bir de ben geçen hafta hastaydım 4 tana antibiyotik ve ağrı kesici kullandım.acaba etkilemiş olabilir mi diyorum.fakat kondom olayı işte...bilemiyorum
Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 10:59
hala bekliyorum hiç bir şey yok.hiç bu kadar gecikmemişti kesin hamileyim galiba.Cumaya kadar beklesem mi acaba?kafam çok karışık.
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 11:02
ilaclarin etkisidir canim o umarim yani istedigin gibi olur benim arkadasimda aynen ilac kullandigi zaman hic hasta olmazdi uzun zun bekler kac kere doktora giderdi biraz bekle sutte emziriyom demisin ben sut emzirirken verirken yani hic hasta olmamistim umarim sende aynisindir bekle bakalim

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 11:03
sut hamile olmayi engeller demisti doktorum bana ama ipin icunu birakma derdi yinede.....

Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 11:44
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

ilaclarin etkisidir canim o umarim yani istedigin gibi olur benim arkadasimda aynen ilac kullandigi zaman hic hasta olmazdi uzun zun bekler kac kere doktora giderdi biraz bekle sutte emziriyom demisin ben sut emzirirken verirken yani hic hasta olmamistim umarim sende aynisindir bekle bakalim
yok canım ya ben geçen sene haziranda doğum yapmıştım ve Ağustosta adet regl olmaya başlamıştım.Sütüm hiç korumadı yani.Bazen de ne oldu acaba erken Menapoza mı girdim diyorum.İnsanın aklına gelmiyor değil yaşım daha 26???biraz daha bekleyim doktora gidicem sanırım
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 11:51
bekle biraz daha ama icinin rahat olmasini istiyorsan eczaneden al test yaptir benimkilerin hepsi dogru cikmisti diyorlar bazilari yalnis cikiyor diye ama bir al istersen ama benim icimden gecen sanki ilaclarin yaptigi ilaclar gecikma yapiyor bir ay bile olmayabilirsin fikrim yinede ya test al yada isin yoksa hemen bugunde yaptir istersen gezersin isini görursun nasil fikir

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.