Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - mamayı reddediyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konumamayı reddediyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kizilta1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Konu: mamayı reddediyor
    Gönderim Zamanı: 22 Haz 2008 Saat 22:55
arkadaşlar benim  7 aylık oğlum var emiyor ve ek gıdalara geçtik ama geceleri 1 saatte bir emmek istiyor doktorumuz doymıuyordur yatarken mama  yada muhallebi ver dedi ama hiç bir mamayı istemiyor muhallebide dahil önerebileceğiniz mama varmı
Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1033
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2008 Saat 23:24
canım merhaba muhallebiyi yada mAMAyı az daha sıvı şekilde biberonlo vermeyi denedinmi denemedinse bidene istersen
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2008 Saat 00:00
Canım ek gıdalara hemen alışamıyorlar, bu süreç de onlar için kolay değil, zamanla alışacaktır, biraz sabırlı ol ve ara ara teklif et ama bebeğinde tepki oluşmaması için çok ısrarcı olma, çünkü hiç bir bebek, malesef hemen alışamıyor Confused
Canım daha önce ek gıdaya geçiş dönemi için, bu bölümde bir çok topik açıldı, onlara da bakabilirsin, eminim faydası olacaktır Smile Clown
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2008 Saat 00:09
Geceleri yatmadan en güzel sıvı olarak apt.... vermektir canım. Bana göre tabi ki. Ben bu şekilde yapıyorum.
Yukarı Dön
hattat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2008 Saat 00:11
milupa aptamil denedinizmi genelde bütün cpcuklar yer benimki pre a.. yiyo 2 aylık evet doktor haklı benimkide öyleydi bende pre a... verdim saat bası uyanıyo sindirimi kolay oldugu icin  m.. a... iyigeceler maması var gece cok tok tututo o sadece gece veriliyo isterseniz bir deneyin işe yarar belki ben 4 ayını sabırsızlıkla bekliyorum vermek icin eminim o zaman gece cok rahat edicem gece bebkler kesinlikle acıkınca uyanıyolarWink

Düzenleyen fatoş - 23 Haz 2008 Saat 00:17
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2008 Saat 00:18
Orjinalini yazan: kubrapetek kubrapetek Yazdı:

milupa aptamil denedinizmi genelde bütün cpcuklar yer benimki pre a.. yiyo 2 aylık evet doktor haklı benimkide öyleydi bende pre a... verdim saat bası uyanıyo sindirimi kolay oldugu icin  m.. a... iyigeceler maması var gece cok tok tututo o sadece gece veriliyo isterseniz bir deneyin işe yarar belki ben 4 ayını sabırsızlıkla bekliyorum vermek icin eminim o zaman gece cok rahat edicem gece bebkler kesinlikle acıkınca uyanıyolarWink
Kübracığım markalarda düzeltme yaptım, çünkü yazmak yasak canım Smile
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2008 Saat 02:26
canim bende yatmadan önce kasik mamasi yediriyordum istersen dene cnm
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2008 Saat 08:26
bende muhallebi yediriyorum başta benim cadıda istemedi. hatta her yemesinde çıkarıyordu ama şimdi şimdi alıştı. gece beslenmek bile istemiyor. ben 100-120 cc suyun içine iki tatlı kaşığı arı mamayı pişirip içinede milupa devam mamasını koyuyorum ve yediriyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.