Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızlar yardımmm(sinek ilacı)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızlar yardımmm(sinek ilacı)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1033
Mesajın Direkt Linki Konu: kızlar yardımmm(sinek ilacı)
    Gönderim Zamanı: 10 Tem 2008 Saat 13:13
arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyortum bana yardımcı olursanız çok sevinirim 
böcek sinek kene kovucu sprey aldık saglık bakanlıgından onaylı televizyonlarda falan reklamı veriliyor bilindki bir marka ben kızımada sıkıyorum onu ama her sıktıgımda endişe duyuyorum acaba bi zararı olurmu diye düşünüyorum bi yandanda keneden iyidir diyorum balıkesirde kırım kango kanamalı ateşi görülmüş çok korkuoyorum sıkmadıgım zamnda huzursuz oluyorum sıktıgım zamanda acaba o spreylerinb bi zararı olurmu yada çocuklar için önereceginiz başka bir şey varmı ClownClown

Düzenleyen ifakat - 10 Oca 2009 Saat 01:29

Yukarı Dön
haticeirmak Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 506
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2008 Saat 13:16
mervecim haftaya biz de tatile çıkacağımız için benim de aklımda aynı soru vardı, ben de alıp tatilde en azından geceleri sıkmayı düşünyordum bilhassa sivrisinek için.
şu ana kadar ben kullanmadım o yönde malesef yardımcı olamayacağım ama kullanan yada fayda ya da sakıncalarını bilen arkadaşlardan yardım ve cevap bekliyoruz artık Wink
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2008 Saat 13:20
canım gerçekten işe yarıyor sekiz saate kadar sivrisineklerden dört saate kadar kenelerden koruyor keneden falan korudugu için baya kimyasal bişeyler olması lazım onun için aklım çok karışık ne yapıcamı bilmiyorum Cry
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2008 Saat 13:24
mercecim bu soru daha önce erkin beye soruldu ama kene içinde koruyucu özelliği olan spreyler hakkında soru sorulmadı galiba bu sorunu erkin beye sorarsan daha sağlıklı ve içini rahatlatan bir cevap alırsın bence .Wink
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2008 Saat 13:32
zehracım saol canım sizlerden daha çabuk cevap alırım diye buraya yazmıştım biliyosun şu anda tatildeyim be beklemekiçin vaktim sınırlı erkin bey hemen cevap verirmi bilmiyorum ama erkin beye de sorucam canım teşekkür ederim
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2008 Saat 14:46
Merveciğim, ben de Trabzon'a gidiyorum, orada yaylalara falan çıkacağız açıkcası ben de keneden çok korkuyorum, o spreyden almayı düşünüyorum, kenenin ısırmasından daha iyidir Confused

Düzenleyen fatoş - 10 Tem 2008 Saat 14:57
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2008 Saat 14:53
kene deyince tüylerim diken diken oluyo. evin içinde bile korkar oldum yarım saate bir bebişin heryerini kontrol ediyorum. bende o spreyden almayı düşünmüştüm ama çok küçük demişti doktor bence doktoruna bir sor mervecimWink
Yukarı Dön
snyozt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 211
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2008 Saat 15:21
2 yasın altındaki cocuklarda kullanmayın yazıyordu uzerinde. benim buyuk oglum 2 yasında ben hala tereddutteyim almakta tatile cıktıgımızda kullanmayı dusunuyorum ama. keneden iyidir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.