Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - osmanim sünnet olacak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuosmanim sünnet olacak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3980
Mesajın Direkt Linki Konu: osmanim sünnet olacak
    Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2008 Saat 23:24
slm arkadaslar kafam cok karisik korkuyorum Ermm
mayistan beri osman cok problemli sürekli idrar yollari iltaplandi pipi sinin ucu kizariyor ve cisini yaparken aci cekiyor  bugun dok bize sünnet olmasi gerekiyor dedi yapacak dr ye gittik ön görüsmeye dr 8 dikis tam narkoz dedi haftaya sali günü saat 13.00 bir terslik olmassa sünnet olacak cok korkuyorum nasil olacakCry yanliz olacagim icin dahada korkuyorum arabayi nasil kullanacagim ben dönüste kimseyi bulamadim benimle gelecek esim izin alamadi yeni deyistirdi isini anneme de vermiyorlar ramazan da herkes istiyor diye ooofff hic kimse yok yanimda destek olacak benim icin dua edin ne olur hersey yolunda gitsin ...allahtan kizim kreste olcak onu bari garantiledik  SleepySleepy
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2008 Saat 23:42
cnm hiç sıkma canını inş. osman sünnetten sonra daha iyi yapıcaktır çişini,hem acılarına son vermiş olucaksınız bunu düşünerek güzlü olmalısın,dualarım seninleSmileStar
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2008 Saat 23:45
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

cnm hiç sıkma canını inş. osman sünnetten sonra daha iyi yapıcaktır çişini,hem acılarına son vermiş olucaksınız bunu düşünerek güzlü olmalısın,dualarım seninleSmileStar
cok teskür ederim hilalcim bende deyisik duygular icerisindeyim ins her sey iyi olur
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9194
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 00:56
iyi olacaktır canım ya . sünnet oluyor oğlun ne mutlu sana promlem olsada olmasada sünnet olacakk öyle düşün . bu sayade promlemlerindende  kurtulacak WinkWink
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 01:41
canım,hiç canını sıkma,benim oğlumda seninki gibi oldu ve narkoz verip sünnet ettiler,çok şükür,artık öyle bir problemimiz yok,sizde feraha ereceksiniz inş.içini rahat tut ve dua et,şimdiden hayırlı olsun sünnetiniz..
Yukarı Dön
haticeirmak Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 510
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 08:59
canım geçmiş olsun öncelikle, Arda da osman ınkine yakın şikayetleri vardı, sünnet derisi küçük sünnet olması lazım dediler, oldu ve çok şükür çok rahattı, hiç bir problem olmadı, sen içini ferah tut osman ın da öyle olur inşallah, bizmki hem genel hem lokal ansteziyle ve dikişli oldu ,ilk gün narkozun etkisiyle çok ağlıyo sersemliyo ama 2. günde bizde hiç bir şey kalmamıştı kalkıp yürümeye bile başlamıştı
Yukarı Dön
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 09:06
Orjinalini yazan: haticeirmak haticeirmak Yazdı:

canım geçmiş olsun öncelikle, Arda da osman ınkine yakın şikayetleri vardı, sünnet derisi küçük sünnet olması lazım dediler, oldu ve çok şükür çok rahattı, hiç bir problem olmadı, sen içini ferah tut osman ın da öyle olur inşallah, bizmki hem genel hem lokal ansteziyle ve dikişli oldu ,ilk gün narkozun etkisiyle çok ağlıyo sersemliyo ama 2. günde bizde hiç bir şey kalmamıştı kalkıp yürümeye bile başlamıştı
ins bizimkide arda gibi kolay atlatir tesekkür ederim biraz rahatladim
Yukarı Dön
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 09:08
Orjinalini yazan: reyyan reyyan Yazdı:

canım,hiç canını sıkma,benim oğlumda seninki gibi oldu ve narkoz verip sünnet ettiler,çok şükür,artık öyle bir problemimiz yok,sizde feraha ereceksiniz inş.içini rahat tut ve dua et,şimdiden hayırlı olsun sünnetiniz..

cok tesekkür ederim canim ins hayirlisiyla atlatiriz
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.