Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyumakta zorluk çekiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyumakta zorluk çekiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nisanur1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: uyumakta zorluk çekiyor
    Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2008 Saat 23:40
   doktor bey merhabalar benim sorunum 1 yaşını yeni bitiren kızım uyumakta zorluk çekiyor bazen saatlerce sallamak zorunda kalıyoruz başka türlü uyumuyor.Uykusu geliyor gözlerini karıştırıp başını yastıklara  koyuyor ama yatağına koyunca sallanmadan uyumuyor ki ondada zorla uykuya dalıyor.Ne yapabiliriz acaba yardımcı olursanız sevinirim.İyi çalışmalar.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120646
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2008 Saat 10:09
1)Çocuğunuz geç uyuduğu için, geç kalkıyordur. Sabah 10-11'e kadar uyuyorsa, erken kaldırarak gece uykularını öne çekebilirsiniz.
2) Gündüz uykuları çoktur, gündüz uykularını azaltın.
 İlaç filan kullanmayı aklınıza bile getirmeyin.
Yukarı Dön
Liiiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 332
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 09:53
Doktor bey
benim oğlumda 15 aylık. gece geç yatıyor sabah 10-11 gibi kalkıyor kahvaltısını yaptıktan 1 saat sonra ee eee ee demeye başlıyor. 1 gibi yatıp 4 gibi uyanıyor. Bende çalışanbir anneyim. geceleride uyutamıyorum. Saat 1 oluyor ancak uyuyor. Üsstte cevap vermişsiniz ama bu kadar uyuması normal mi ? fazla uyumasının bir sakıncası olurmu ( geceleri beni yorması dışında )

Cennet Kokulum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.