Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen burun tıkanıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGeçmeyen burun tıkanıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9109
Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen burun tıkanıklığı
    Gönderim Zamanı: 12 Eki 2008 Saat 11:46
Merhaba Kadir Bey,

Kızım  bayram tatilinde(çok öpen oldu,içlerinde hasta olanlarda varmış)grip oldu,13 gündür burun tıkanıklığı ve burun akıntısı devam ediyor...Serum fizyolojik(Physiologica) ve burun spreyi (Otrivine pediatrik)kullanıyoruz ama fayda etmiyor...Gece bu nedenle çok uyanıyor ağlıyor(iştahıda azaldı  zaten iştahsız hastalandığından beri sadece emmek istiyor,çorba yada muhallebi verdiğimden birinci kaşıktan sonra anne memme deyip kucağıma yatıyor,2 yaşına kadar emzirmek istiyorum fakat,yemek yemediği için kessem faydası olurmu acaba?...)Doktora götürmüştük Forza şurup vermişti,ama tadından dolayı kustuğundan vermedim,yanlışmı yaptım...?

Geçmemesi normalmi?çok uzun sürdü,tekar doktoramı götürmeliyim???

Doğum kilosu 3.550gr  şuan 14 ayı doldurdu,kilo 10.640gr boy 79 cm(son 45 günde 480 gr aldı sadece)gelişimini değerlendirebilirmisiniz?

Teşekkürler şimdiden...

Düzenleyen sunacumen - 12 Eki 2008 Saat 12:37
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120618
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2008 Saat 18:53
Nezleyi veya  gribi, antibiyotiklerle iyileştiremezsiniz. Sakın anne sütünü kesmeyin, her gribin arkasından kulak iltihabları olur.Hasta iken iştahına karışmayın...
Ne zaman geçeceği burnundaki akıntıdan belli olur. Eğer su gibi ise en başındasınız, beyazlaştı ise, ortasına geldiniz, bally gibi olunca geçiyor demektir.
Nerede ise 1kg. fazlalık var, boyda iyi, sakın zorlamayın şişman yapabilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.