size ne kadar teşekkür etsem azdır hocam.
sayenizde küçük oğlumun burun tıkanıklığından çıkardığı sesler tarihe karıştı.devamlı serum f. kullanıyorum.günde 4 defa her bir burun deliğine 8 damla kadar.ve bunu kullanmadığımda tekrar sesler başlıyor.sayenizde anladım ki düzenli kullanmak gerçekten önemli.
1.uyurken birden nefesi kesiliyor olmalı ki 3 saniye nefes almaya çalışyor ;ölülerin son nefesi gibi oluyor çok korkuyorum.gece doğru dürüst uyuamıyorum bile.devamlı nefesini dinliyorum neredeyse paranoyak oldum diyebilirim.kalbinde bir sorun mu vardır acaba.çocuk dr unamı yoksa kardiyolojiye mi götürmeliyim?
2.ve gün içinde yatağında yatarken yedikleri ağzına geliyor ama geleni uytuyor ;zararı olur mu.gece ağzına geldiğinde ise tıkanıyor.öksürüyor.ani bebek ölümlerinin bu şeklde gerçekleştiğini okudum.bu konuda beni aydınlatabilir misiniz?
3.uykusundan çığlıkla uyanıyor her seferinde.idrar yolu enf. şüpheleniyorum.fiziksel belirtileri başka nelerdir acaba?
4.yatarken gezi dolu olduğu ve kusmasını yuttuğundan dolay yastık kullanıyordum.ama kullanılmaması boyun kaslarının gelişmediği yazıyor.bu konuda bilgilerinizle aydınlanmak istiyorum.
5.ve son olarak ana kucağına kaçıncı aydan sonra yatırmalıyım.hani beli kavis şeklinde duruyor;bir sakıncası olmaz dimi.aslında avrupa da doğar doğmaz kullanılıyormuş ama ben çekiniyorum.
size binlerce kez teşekkür ediyorum.
Allah sizi başımızdan eksik etmesin.