|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuba ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 804 |
![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2008 Saat 19:41 |
merhaba.benım 4buçuk aylık kızım var.süreklı aglıyor.6 hastane gezdık.fakülteye göturduk.hiç bişey bulamadılar.gaz problemı de yok.yıne de gaz damlaları kullanıyoruz.her yerıne bakıldı.kan,ıdrar,kalp,kalça çıkıklıgı.süreklı aglıyo,hiç bi problemi olmadıgı halde.hiç uyumuyorda.süreklı sallamak zorundayız.hatta doktor atarax verdı,çocuk yıne uyumuyo.lütfen bi çare önerin,çok yoruldum..kolik dendi,huysuz bebek dendı.ama bukadar da çok aglamazkı insan . (ayrıca çok yedırmıyorum ama aç ta bırakmıyorum.anne sütüyle beslıyorum.sütüm yetıyor.yıne de bı ara doktor tavsıyesıyle anne sutunu kesıp mama verdık,ama yıne kesılmedı aglama.doktor da çaresız kaldıgı için böyle bişey önerdi.bebek 25 günlük olduktan beri bu haldeyız.)yıne tavsıye üzeri bi odada yanlız bıraktık.ama yıne de susmadı.taakı bız alıp kundakta sallayana kadar..samsunda bıze önerebılecegınız bırı varmı?artık çok yoruldum.çok saglıklı görunuyo.hıç bı doktor da bişey bulamadı,,ama nıye böyle huzursuz bu bebek.
Düzenleyen tuba - 12 Kas 2008 Saat 20:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() |
Sakın anne sütünü kesmeyin. Kakasına bakın. Eğer çok yedirdi iseniz, kaka "yeşil" renktedir. Bunun sancısı gaz sancısından beterdir. Her ağlayınca zırt-pırt beslenen bebeklerde olur.Spasmo-Panalgin fitil2x1 kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
tuba ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 804 |
![]() |
yok doktor bey çok beslemıyorum.kaka rengımız sarı. 2-3 günde bır yapıyo.ek gıda vermıyorum.açlıktan aglamıyor,tıka basa da doyurmuyorum.özellıkle bellı saatlerde ıyıce çıglık çıglıga ağlıyor.karnına masajlar.ayagını sıcak tutmalar.bıtkısel çaylar ve bır cok gaz damlası verdım ama ne fayda. bişey bulamayınca kolik bebek denildi.ne zaman geçer ,ağlamaktan hasta olmasından korkuyorum artık.saatlerce ağliyor.çok üzülüyorum.çok çaresızım.iki dakıka sırt üstü koyamıyoruz.koyarsakta süreklı ayakta sallıyoruz...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() |
Sallamayı deneyin, salıncak veya ayağınızda sallamayı deneyin.
|
|
![]() |
|
![]() |
zaten günün 20 saatı sallıyoruz.4 saatı de 20 şer dakıka uyuyor.başka yok.süreklı aglıyor. uyusada sallanmak ıstıyor.bırakınca açıyo gözünü.uyanıkkende sallarsak aglıyo.sallamassak ta çıglık atıyo.kafam allak bullak
Düzenleyen tuba - 14 Kas 2008 Saat 21:27 |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
arkadaslar doktordan baska yazi yazan olmasin cevap olarak..sohbet yerimiz var
![]() Düzenleyen yasemin - 15 Kas 2008 Saat 19:07 |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Sallanmakla rahatlıyorsa, devam. Bir müddet böyle gider ve geçer. Bu arada kulak problemi yok değilmi???Kulak ağrısı olmasın??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|