|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2007 Saat 22:04 |
sayın doktorum merhaba, benim kızım şuan 25 günlük ve gaz sorunu var emdikten sonra çok uğraşmama rağmen tam olarak gazını çıkaramıyor sonunda sanki ağzına midesinden su geliyo gibi oluyo ve sonunda kusuyo bu şekilde gazını çıkarıyomu yada ben başka ne yapabilirim.teşekkürler.
|
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
![]() |
Merhaba...
bebeğinizi güle güle mutlu sağlıklı günlerde büyütün. Bebeği emzirirken bir memeden sonra dik tutarak gazını çıkarın. Sonra diğer memenizi emzirin ve tekrar gazını çıkertın. Meme başını tam olarak ağzına verin. Hızlı emiyorsa arada soluk almasını sağlayın. Ilık termofor üstünde karın üstüne yatırmayı deneyin. Bu sırada mutlaka başında bekleyin. Çok sık emzirmeyin. İki saatte bir besleyin. Sevgiler...
www.istahsizcocuk.com adresinden de yararlanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
semra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() |
söylediklerinizin hepsini yapıyorum ama gazını çıkarsada eninde sounda mutlaka kusuyo bu normalmi birde önceden gündüz sürekli uyurken şimdi sürekli uyanık duruyo gündüz en fazle 3 defa birer saat uyuyo sizce normal bir durummu.teşekkürler
|
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
![]() |
Uyku düzenini her çocuk kendisi belirler. İlk birkaç ayda uyku düzeni çok değişiri. Üzülmeyin, bir düzene girer. Kusma sorunu açısından bir hekimin muayene ve tetkik etmesi gerekebilir. İdrar tahlil gerekebilir. Daha seyrek emzirin. Çok sık emzirmeyin. Herşey normal ise reflü olabilir. Reflü de bu yaşta yani erken günlerde aylarda çok doğal ve fizyolojiktir. Zamanla düzelir. Bazen ilaç da başlanması gerekebilir. Ama bütün bunları hekiminizin değerlendirmesi gerekir. Sevgiler...
|
|
![]() |
|
![]() |
sayın doktorum bugün bebeğimde birşey daha farkettim gerçi daha öncede vardı ama doktorum zamanla geçeceğini söyledi göbeğinde biraz fıtk var ama kendi düzelir demişti ama sanki göbeği birazdaha çıkmış gibi duruyo ve sarı bir akıntı var galiba çünkü altını açtığımda göbeğinde kurumuş bir kalıntı oluyo sizce tehlikeli birşey olabilirmi.Bu arada sizi ilk defa bugün anneolunca anladım proğramında gördüm çok hoş bir bayanmışsınız.acemi olan bir annenin merak ettiği yada endişe duyduğu konularda birine danışabilmesi ve hemen cevap alabilmesi çpk güzel size bize verdiğiniz bütün yardımlar için çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
![]() |
Bebeğinizin göbeğindeki çıkıntı göbek fıtığı ise (görmediğim için kesin konuşmuyorum) bu çok önemli değil. İki yaşına kadar kendiliğinden düzelecektir. Ancak akıntı gelmesi dikkat çekici. Hekiminizin görmesi ve belki de kültür alması gerekebilir. Hakkımdaki düşünceleriniz için teşekkür ederim. Sevgiler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|