Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - otit media
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumotit media

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berram Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Konu: otit media
    Gönderim Zamanı: 05 Ara 2008 Saat 14:34
Hocam merhabalar kızım 15 aylık hala anne sütü alıyor  ptesi doktora  götürdüm otit media dedi doktor iki kulak zarınında delindiğini söyledi
genta iğne (12 saatte bir 3/4) duocid ve mukolitik kullanıyoruz birde pediatrik damla vermişti burnuna bunu da 3 gün kullandım
bugun için kontrole gelmemi söylemişti gittim sağ kulağının iyileştiğini sol kulağının daha tam iyileşmediğini söyledi gentagut damla verdi  duocid ve mukolit e devam etmemi söyledi burun damlasını da 3-4 gun aradan sonra devam etmemi söyledi.Gentagut damlanın prospektüsünde kulak zarının delik olduğu durumlarda işitme kaybına neden olacağından kullanılmamalıdır yazıyor   ne yapmalıyım?Lütfen bana yardım edin Cry

Düzenleyen berram - 05 Ara 2008 Saat 14:53
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2008 Saat 15:24
Kesinlikle kulağına damla yapılmaz....Kulak delindiğinde şarıl şarıl sıvı akar.. Eğer kulağından bir sıvı filan gelmedi ise kesinlikle kulak zarı sağlamdı...
Ayrıca kulak zarı delinmeden evvel, çocuk yeri göğü birbirine katar. Antibiyotiklerinde bir faydası olmaz, sadece ilaçlı burun damlası yeterlidir.  O iğneleri ve şurupları boşuna kullandınız.

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 05 Ara 2008 Saat 15:25
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.