rosam73 Yazdı:
Merhaba Gamze Hanım.Burçların insan davranışları üüzerinde etkileri olduğuna inanan birisiyim.Çoğu insan özelliklede erkekler bunu kabul etmeselerde.Bende sizden genel anlamda oğlum ve benim hakkımda bilgi istiyorum.Size sıkıntı olmayacaksa.
Ben : 21.10.1973 - Doğum saatim sabah 05.00 (Annem sabah ezanıyla dedi inşallah doğru bir saatdir  ) - Amasya Merzifon Doğum yerim
Oğlum : 11.04.1992 - Doğum saati 20.50 - Amasya Merkez
Şİmdiden teşk. |
Merhaba,
Sizin burcunuz bildiğiniz gibi Terazi, Ay burcunuz Aslan, Yükselen burcunuz da yine Terazi. Oğlunuzun ise Güneş'i Koç'ta, Ay burcu sizin gibi Aslan, yükselen burcu ise Akrep. Harita yorumu çok uzun ve derin bir araştırma ister ve minimum iki saat süren bir seansta anlatılabilir. Ama ben size genel anlamda yerimiz ve imkanlarımız elverdiği ölçüde bilgi vermeye çalışayım. Bir Terazi burcu insanı olarak yaşamda uyum, işbirliği ve paylaşımlara açık, nazik ve gürültü patırtıdan hoşlanmayan biri olduğunuzu söyleyebiliriz. "Her ne pahasına olursa olsun barış" ilkesiyle hareket ettiğiniz zaman arzu ettiklerinizi söylememe, sorun çıkmasın diye dışa vuramama nedeniyle günün birinde içinizde bastırılmış ve başa çıkamadığınız birikmiş bir öfkeyle karşılaşılabilirsiniz. Sürekli uyum içinde olayım derken hayatta yapmak istediğiniz şeyleri hiç yapamama gibi bir konuma düşmemeye çalışın. Sizin için hayır demek zordur, söyledikten sonra da pişmanlık duyabilir, içiniz içinizi yiyebilir.Sizin için ruhsal bütünleşmeler, ruhsal ve fiziksel uyum çok önemlidir. Zevkli ve estetik duyguları gelişmiş bir insan olma ihtimaliniz büyük. Hayatın iniş çıkışlarından rahatsızlık duyabileceğiniz için çok hoşunuza gitmese de size maddi manevi konfor sağlayan, dışarıdan uyumlu gibi gözüken ama pek de mutlu olmadğınız bir yaşamı sürdürme eğiliminiz olabilir. Ancak yükselen aksına kavuşum veren Plüto, gerektiğinde hayatınızı tamamen değiştirebilecek kapasite ve güçte olduğunuza işaret ediyor. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için adım adım sabırla uğraş verebilirsiniz.
Oğlunuza gelince; o bir Koç burcu, Yükseleni Akrep, Ay burcu ise Aslan. Bu karışım oldukça güçlü, karizmatik, etkileyici bir karakteri ifade ediyor. Onun da benlik evi dediğimiz birinci evinde yine Plüto yer almış. Çok etkileyici biri, diğerleri üzerinde manyetik bir etkisi olabilir. Koç biliyorsunuz biraz kendiyle meşgul insanların burcu. Niye böyle; çünkü öncesi yok. Zodyak dediğimiz burçlar kuşağı Koç burcuyla başlar. Koç burcu zodyağın çocuklarıdır. Hareketli, enerjik, ordan oraya koşuşturan, isteklerini dayatan, olmadığında ise tutturan...Siz ve oğlunuz bir aksın iki ucunu oluşturuyorsunuz, birbirinizin zıt burçlarısınız yani. Her Koç'ta biraz Terazi özellikleri, her Terazi'de de Koç özelllikleri bulunur. Bu anlamda birbirinizi tamamlayacağınızı söyleyebiliriz. Oğlunuz da tıpkı sizin gibi dikkat çekmek, ilgi odağı olmaktan hoşlanan biri. Reddedildiğinde aşırı gurur gösterebilir. Sahne sanatlarına, görsel sanatlara ilgi duyabilir. Liderlik özelliği bulunuyor.
Sevgilerimle
Düzenleyen Gamze Özşahin - 20 Eki 2007 Saat 18:23