Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bu gece uyumadık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbu gece uyumadık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 854
Mesajın Direkt Linki Konu: bu gece uyumadık
    Gönderim Zamanı: 30 Oca 2009 Saat 13:04

merhaba hocam en başta bize sorunlarımızda yardım ettiğiniz için teşekkürler iyikide bizimlesiniz

kızım 14 aylık 9,900gr 80cmboyu var yemesi normal sayılır ama 3 gündür hiç yemek yemiyor ve koyukahverengi kaka  yapıyor sizce normalmi dün gece kustu ve kısa kısa öksürük var başını yastığa koydumu öksürük tutuyor ateşimizde yoktu balgamlı kustu biraz görünümünde bişey yok gibi acaba ne yapmalıyım şimdiden sağolun

Düzenleyen nil2007 - 08 Şub 2009 Saat 15:39
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118120
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2009 Saat 14:26
Tahminim, hafif bir grip geçiriyor. Bol serum fiz. limonlu bal ve Cold-mix ile hastalığı rahat geçirebilirsiniz.İyileşince yer merak etmeyin.
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2009 Saat 18:34
hocam kusura bakmayın sizi yine rahatsız edeceğim gün içinde kızım ağlayıp iyice huzursuzlanınca dr a götürdük dr hanım faranjit başlangıcı dedi  amoklavin 2x1 ,muonex 2x1/2 ölçek yazdı şuan sadece arada bir gıcık geliyor gibi olup öksürüyor ilaçları vermelimiyim teşekküler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2009 Saat 10:55
Hastalıklarda başlangıç diye bir dönem yoktur. Bir hastalık ya vardır, ya yoktur...Bu doğru bir teşhis koyamamanın, acizliğini gösteren bir laftır. Boğazdaki hastalık virutik ise, antibiyotik gereksizdir. Bakteriyel ise, antibiyotik gerekir. Şüpheli durumlarda, kan sayımında "WBC" sayısına bakılır, bu sayı düşük ise, viraldir, antibiyotik gerekmez.Mune... hiçbir işe yaramaz.
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2009 Saat 20:27
hocam sizi yine rahatsız ediyorum sizin diğer yazılarınızdaki cold-mix ilacını bir çok eczaneye sorduk  ama bulamadık başka ne önerebilirsiniz birde burun tkanıklığına serum fiz yetersiz kalıyo onun içinde iliadin sprey  kullansam olurmu geceleri çok öksürüyoruz blal limon devamlı veriyorum başka ne yapabilirim

Düzenleyen nil2007 - 01 Şub 2009 Saat 20:33
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2009 Saat 20:45
Vicks sürebilirsiniz. (şurubunu değil!!!! krem şeklinde olanı) Fındık büyüklüğünde yeterlidir, hemen uçmaması için iki kat tülbent koymanız iyi gelir. Burnunu açmak için, SiccNasal diye bir krem var, burun deliklerine mercimek kadar koyup, dışardan azıcık masaj yapın, uzun süre açık tutuyor.
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2009 Saat 15:36
hocam yardımlarınız için çok teşekkürler kızım gribi hafifledi azda olsa yemeğe başladı.tavsiyeleiniz sayesinde kızıma gereksiz ilaç vrmekten kurtardınız beni çok saolun şimdi kızımda çok az burun akıntısı ve balgam olduğuiçin ara ara öksürük oluyor geceleri bazen bu öksürük sıklaşıyor öksürüğüiçin ne yapabilirim ah şu balgam çıksa öksürük bitecek sanki ..
birde şimdide ben yakalandım galiba umarım kızımda tekrar etmez yazılarınızda aynı mikrop olursa hasta olmaz diye yazmışsınız inşallah öyledir.iyiki bizimlesiniz
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2009 Saat 15:38
pardon hocam birşey daha danışacaktım cold-mix i izmirde nerdeyse bütün eczanelere sordum bulamadık bu ilacı nerden temin edebilim teşekkürler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.