Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aynı topickler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuaynı topickler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Konu: aynı topickler
    Gönderim Zamanı: 12 Mar 2009 Saat 22:54
Kadir beye sorulmuş (yada uzmanlarımıza) çok geçmiş tarihli aynı konular tek topickte toplansa nasıl olur?
mesela bronşiyolit ile ilgili birşeyler arayacağım arama  ve gelişmiş arama hata verdiği için 120 sayfayı tek tek kontrol etmek durumundayım...

bunun daha kolay bir yolunu bulamazmıyız?
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2009 Saat 23:26

sanırım gelişmiş arama sistemini düzeltmeleri daha kolay olurduSmilegeçen gece kızım fena hastalandı ve kadir beyin bilgilerine çok ihtiyacım oldu arama motoru ilk defa o gün çalıştı  sanırım ne kadar ihtiyacım olduğunu anladıSmileama önce ki aramalarımda ve ondan sonrada bakmak istedim yine çalışmadıConfusedbu konudada olumlu haberleri duymak dileğiyleSmile

Düzenleyen zeyno18 - 12 Mar 2009 Saat 23:28
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2009 Saat 23:40
115 sayfa ba$lik çogundada iki uç ayri konuda soru varTongue
dediginiz $ekilde birle$tirmek çok zor olsa gerek Confused
ama ke$ke daha kolay ula$abilsek istdigimIz konuya

bide makaleleer var yardimci olunabilecek onuda eklemek istedim ..
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2475
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 11:23
Merhaba,

Arama motorundaki problem bizden değil, forumun yazılımından kaynaklanıyor. Forumun yazılımcıları büyük forumlarda arama motorlarında zaman aşımı hatası verebiliyor demiş. Bu forumu biz bir ücret karşılığında satın aldık. Bir sonraki versiyonda problemi çözdüklerinden bahsetmişler. Testleri yapıyoruz. Yeni versiyona geçebiliriz... O zaman bu problemin kalkacağını tahmin ediyoruz.

Sevgiler...
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 11:31

Çok güzel haber Haluk beySmilearama motorum hiçbir zaman çalışmadı,hatta azönce Kadir bey e kızım için aylar önce sorduğum sorumu bulmak için 123 sayfa dolaştıktan sonra Wacko cevabınız ilaç gibi geldiLOL

Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2475
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 11:42
Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

Çok güzel haber Haluk beySmilearama motorum hiçbir zaman çalışmadı,hatta azönce Kadir bey e kızım için aylar önce sorduğum sorumu bulmak için 123 sayfa dolaştıktan sonra Wacko cevabınız ilaç gibi geldiLOL

Aslında bazı ufak detaylara dikkat ederseniz arama yapılabiliyor. Öncelikle gelişmiş aramayı kullanmak gerekiyor. Daha sonra oradaki arama kriterlerini daraltarak çok rahat arama yapılabiliyor. Örneğin sadece Kadir Bey'e yazılmış bir bir metni arıyorsanız. Gelişmiş aramada "Forumlarda Arama" başlığında Kadir Bey'in başlığına tıklayarak aradığınızda istediğiniz sonuca çok rahat ulaşabilrsiniz...

Çalışmasında asıl problem olan yer, tüm sitede genel arama yapmak istenen durumlar... Wink
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 11:59
Ben birşey daha eklemek isterim. Eğer aradığınız mesajı gönderen üyeyi biliyorsanız, kullanıcı adı bölümüne yazıp istediğiniz mesaja kolayca erişebiliyorsunuz.

Mesela İrme sen sağ tarafa bir "irme" yazsaydın 123 sayfa gezmek zorunda kalmazdın
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 12:03
 dende dün kadir beye soruduğum bir soruyu arama yaptırdım duygunun dediği gibi kullanıcı bölümüne kendi adımı yazdım ve hemen çıktı aradığım şey  karşıma Wink
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.