|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2009 Saat 13:21 |
merhaba Kadir Bey.. bebek mamalarına karşı olduğunuzu biliyoruz artık yazılarınızdan.. ancak benim sormak istediğim demir ilaveli süt (çocuk sütü) ve tahıl gevrekleri. benim oğlum normal sütü de içiyor ancak tadı güzel olan bu çocuk sütlerini de çok seviyor. günde en fazla bir bardak diğer kutu sütün haricinde bundan da veriyorum.. ayrıca bazen kahvaltılarda değişiklik olsun diye Nes..ik gibi gevreklerden de veriyorum sütle karıştırıp. hergün aynı şeylerden sıkıldığı için çok seviyor bunu.. size sorum acaba bunların içinde vit. ve mineral özellikle de demir ilavesi olması sorun yaratıyor mu.. cevabınız için şimdiden teşekkürler...
Düzenleyen burcu - 26 Şub 2009 Saat 13:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() |
Et alabilen ve yiyebilenler için şart değil, Mali imkanı kısıtlı olanlar için lüks.Geri kalan aileler isterlerse kullanabilir.
|
|
![]() |
|
bilgeakgun ![]() Kıdemli Üye ![]() hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1906 |
![]() |
Kadir Bey Demir ilavesi ile ilgili geçen aylarda 10 yıllık bi araştırma sonuçları yayınlanmıştı,sadece demir ilacı değil demir takviyeli mamalar ve gıdalar için de IQ seviyesini azalttığı söylendi,sizin fikriniz nedir bu konuda?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() |
O yazıyı biliyorum, o bir ön çalışma, başka kaynaklardanda desteklenmesini bekliyorum. Eğer aynı sonuç, bir kaç araştırmacı tarafından da desteklenirse, o zaman bir değeri olur. Şimdilik beklemedeyim. Bunlar hep memleketimizde nasıl sorumsuzca işler yapıldığının en büyük işaretidir.
|
|
![]() |
|
annesinin_oglu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() |
merhaba...
yazıyı okuyunca birden irkildim doğrusu,çünki benim 5.5 aylık oğluma demir takviyesi için damla verildi ve oğlum bunu almamakta ısrarlı,inatla kusmaya devam ediyor
sevgili dr. kadir tuğcu ve bilgeakgun bu yazıyı nerden bulabilirim?gelişmiş aramada bulamadım.yardımcı olursanız bende okumak isterim Düzenleyen annesinin_oglu - 06 Nis 2009 Saat 13:25 |
|
Sana Bakmak Suya Bakmaktır,Suya Bakmak ALAH'a İnanmaktır!...
|
|
![]() |
|
bilgeakgun ![]() Kıdemli Üye ![]() hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1906 |
![]() |
http://arsiv.sabah.com.tr/2008/05/29/haber,D401A65469674B36BDD740B46603E83E.html
bu yazı gazetelerde yayınlandı,bu linkten okuyabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
DİLEK08 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: ARTVİN Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() |
hocam merhaba yazıyı şimdi okudum ve içime kurt düştü.ben ferro sanol'u 1 ay kadar kullanmıştım sonra vermedim.geçen ay kan tahlili yaptırdık demir düşük çıktı doktorum ferrum verdi.günde 1 çay kaşığı veriyorum.iki ay kullan dedi 1 ay oldu.?bu arada iştahsız bir bebekti doktor kansızlığı düzelince iştahı da açılacaktır demişti.1 haftadır biraz daha iyi besleniyor.az yiyor ama önceden farklı şeyleri hemen ağzından atardı.şimdi yiyor bende doktor haklı diye düşündüm ve kullanmaya devam ediyordum.şimdi ne yapmalıyım.devam edeyimmi?tavsiyenizi bekliyorum.
|
|
![]() |
|
![]() |
İlaçların kutularında yazan, bir "çay kaşığı" , batılı ülkelerin çay kaşığı olup, 5ml.'ye tekabül eder. Sizin kullandığınız çay kaşığı,1ml dir ve hiç bir etki yaratmaz..İsterseniz hemen bir şurup şişesinin üzerindeki "pozolojiyi" okuyun, çay kaşığı lafı yanında 5ml. ibaresini göreceksiniz. Herhalde Anadolu doktorları, çok ilaç isteyen hastalarda bu şekilde düşük dozlarda ilaç vererek arayı buluyorlar. Malum, bizim halkımız ilaç vermeyen doktoru sevmez...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|