Kızlar,
Benim bir arkadaşımın doğumdan beri süre gelen doktorların bile anlam veremedği bir sorunu var? Aranız da belki bu deneyimi yaşamış olan vardır diye bir de buraya sormak istiyorum.
Arkadaşımın bebeği 3.ayını doldurmak üzere , maşallah arkadaşımın deli gibi sütü var.Bebiş tabii ki henüz belki de çok randımanlı içemediği için göğüsler taş gibi.Bir makina kiraladılar ilk zamanlar.İlk aylarda kalan sütü çekmek üzere.Fakat bu göğüs doluluğu ve ağrısı 3 ya olmasına rağmen hiç bitmedi.2 saatte bir emzirmesine rağmen(tel göğsünü emerken bebek doyuyor zaten) , diğer göğsü için makine ile çekmek zorunda kalıyor.Aynı zamanda bebek gecede 5-6 saat uyumaya başlamış.Ona rağmen o 2 satte bir kalkıp ağıdan dolayı çekmek zorunda kalıyor.DOktorda şükret bunu bulamayanlarda var diyormuş.Ama makinaya bağlı yaşıyor nerdeyse.acayip bir süt üretim, var maşallah.Buzluk dolu taştı, artı birde mini buzdolabı aldılar bunlqrı koymak için.evde koyaca yer kalmadı.en eski tarihleri atmaya başladı artık..Başka birine de verilir mi bilmem ama?
ben dedim ki biraz sabretsen iki göğsünden emdirmeye çalışsan, bir süre sonra birazı çekilecek ve randımana girecektir?
siz ne düşünüyorsunuz?
o da diyor ki bu sütleri ihtiyacı olan varsa vereyim...
bu arada günde 6 kere 150 ml olmak şartıyla neredeyse 900 lt. süt sağıyor.Sağmadan duramıyormuş?
fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmak isterim..