|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cansew ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2009 Saat 20:15 |
selam arkadaslar benim iki aylik bir kizim var esimle henüz cinsel iliskiye girmedim cok korkuyorum hamile kalirim diye "yeni" cikan bir dogumkonrol hapi yapdi bana k,d um ama internete arasdirdigim kadariylada o hap cok kilo yapiyormus
![]() ikinci sorum ise sizlerde isteksizlik var mi benim hallen canim istemiyor cinsel iliskiyi vede bilmiyorum neden esimi özlüyorum cok ama o ise gelince bir kasilma oluyo neden acaba. Sizlerdede böyle sorun varmi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/icerik.asp?id=1095
Canım bu yazıları okumanı tavsiye ederim
![]() |
|
![]() |
|
türkiş ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2009 Konum: emremm Durum: Aktif Değil Puanlar: 643 |
![]() |
biz geri çekme yöntemiyle korunuyoduk doğumdan önce şimdi yine aynı yöntem devam..
ama son zamanlarda en etkilisini kullanıyoz oda nedir??
biraraya gelmiyoz kocişimleee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() |
en etkili yöntem haaa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MERTCİK ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2009 Konum: BURDUR Durum: Aktif Değil Puanlar: 2567 |
![]() |
bencede en etkili yöntem bu
bizde geri çekme yöntemini kullanıyoz ama pek garantili bi yöntem değil bence
valla bende eşimle bi başbaşa kalamıyoz desem olur
gece 3 te işe gidiyo ikindin 5 yada 6 da gelip yatıyo öyle gecip gidiyo işte
![]() |
|
![]() |
|
türkiş ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2009 Konum: emremm Durum: Aktif Değil Puanlar: 643 |
![]() |
senin işinde zor bacımm..benim eşim şehir dışında oluyo görev icabı:(((((
ayda falan bi kere geliyoo ondada şansım yok zati hep adet olurumm
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MERTCİK ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2009 Konum: BURDUR Durum: Aktif Değil Puanlar: 2567 |
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
he valla bacım hepten zor ama az kaldı inşallah temelli döncek aşkitom o zaman siz görün beniii
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|