|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yasmin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2007 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2007 Saat 16:16 |
Merhabalar Benal Hanım,
Kızım 5 ay 20 günlük 8 kilo ve 68 cm boyunda ek gıdaya başladık. Yemeklerine tuz eklemiyorum. Nasıl bir yemek programı yapmalıyım, yani hangi sebzelerle başlamalıyım.Meyve suları hazırlayıp veriyorum.Bir de yoğurt yediği zaman ağzının etrafında kırmızı lekeler oluşuyor ve 5-10 dakika içinde geçiyor.Peynirde de denedim aynı şey oldu. Süt ürünlerine karşı bir alerjisi olabilir mi?
İlginize ve yardımlarınıza teşekkürler.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
![]() |
Merhaba...
Bu belirtile süt allerjisi ile ilişkili olabilecek belirtiler. Bu konuda kan tahlili gerekebilir.
Beslenme ile ilgili olarak lütfen www.istahsizcocuk.com adresinden beslenme konularından yararlanın. Sevgiler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|