merhaba kadir bey kizim bugün tam 10 aylik oldu.2 gün önce doktora götürdüm ve yeniden idrar testi yaptirdik bu defa 30-35 lökosit çıktı.ve bize novosef 0.5g iğne verdi.6 gün günde 1 defa perşembe tekrar randevu verdi.ultrason istedi.israrla temizliğine dikkat edin diyor ve ben çok fazla dikkat ediyorum.bezini 3-4 saatten fazla altinda tutmuyorum kakasi zaten yaptiği an değiştiriyorum her gün banyo yaptiriyorum çok temiz baktiğima inaniyorum ama doktoru böyle diyince anlayamiyorum bir çocuğa daha nasil temiz bakilir.bu neden oluyor ne yapmam gerekiyor?
ve kizim bu ay hiç kilo almamiş: tam 32 gün önce boyu 73 cm, kilosu 9.150 iken; 2 gün önce 9.120 gr kilo, 77cm boy çikti. gelişimi nasil sizce?son 15 gündür sadece anne sütü aliyor onun haricinde bir şey yemiyor.bunun için de dr. bize minadex vitamin yazdi. bunun bir faydasi ya da zarari olur mu kullanmali miyim?
son olarak kizim çok fazla öpücüğe maruz kaliyor. hem de çok şiddetli bir şekilde.. kimse bizi dinlemiyor, çok fazla tensel temas içinde 1 aydir insanlarla. bundan olmuş olabilir mi? bu kadar çok tensel temas zararli mi? çok uzun oldu ama çok üzülmeye başladim bu konularla ilgili beni aydinlatirsaniz sevinirim..
çok teşekkürler..
Düzenleyen rahilela - 21 Haz 2009 Saat 22:30