Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerji testi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerji testi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
flzbth Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 64
Mesajın Direkt Linki Konu: alerji testi
    Gönderim Zamanı: 23 Tem 2009 Saat 12:22
DR.Kadir bey merhaba,

oğlum batuhana kanında alerjisine bakıldı sonuç 153 çıktı normal değer ise 0,0-52,0 yazıyor karşısında dr.deri testi yapalım neye olduğunu bulalım öyle tedaviye başlayalım diyor.bu ara öksürüyor grip en son bugün dr.ventolin verdi astım demiyorum ama olabilir falan dedi ben astım kelimesinden korktuğum için kullanamıyor ama 2 dir böyle ilaçlar veriyor.birde ppd sine baktır dedi verem aşısının tutup tutmadığına dairmiş.Sizce bu oran çokmu yüksek kafam karıştı ilkbahar sonbahar tıkanıyor sürekli burnunu karıştırıyor ve kanatıyor korkuyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118095
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2009 Saat 12:55
Eğer yaşı 4 yaşından ufaksa, hiçbir şey yaptırma, unut gitsin. Burnuna bol bol serum fiz damlat, gece yatarken yastığına  2 damla "Cold-mix" damlat. Omuzunda verem aşısının izi varsa teste gerek yoktur. İz yoksa test yaptırın...
Yukarı Dön
flzbth Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 64
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2009 Saat 13:02

Dr.Kaidr bey,

Batuhan 4 yaşını haziranda bitirdi ve bebeklikten beri alerjik bünyeli atopik dermatit vardı bebekken vücudunda ama hemen geçti artık yok.sonra alerjik rinit dediler şimdide astıma çevirir diyorlar verem aşısı içinde evet kolunda ufak bir yara izi var.Ama alerji dr.u bu testi mutlaka ister dedi dr.Benim merak ettiğim çokmu yüksek bu sonuç bir yüksek diyorlar bir ne 1000 küsürlü sonuçlar var bu neki diyorlar bense astımdan korkuyorum sigortaya gidicem çok yüksek meblağlar istiyor alerji uzmanları ama ssk dada tam sonuç çıkmıyor diyorlar .kafam karışık geç kalmaktan korkuyorum yada boşunamı korkuyorum bilmiyorum sizin cevaplarınız her zaman beni rahatlatıyor.o yüzden sizi rahatsız ediyorum dr.bey çok teşekkür ediyorum gerçekten
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118095
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2009 Saat 13:13
Allerji testinin sonucuna göre ne olacakki, tedavimi değişecek, imam bildiğini okuyacak, aynı ilacları (Ventolin, Bricanyl, Zyrtec veya  Aerius ) verecek.. SSK allerjisi yok dedi ise, yoktur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.