Tuba Hanım Merhaba,
Söylenti ile bilimsel gerçekler ayrı şeyler. Bu tür söylentiler tabii ki var etrafta. Ben 11 yıldır içersinde olduğum bu sektörde hiçbir buhar makinasının bir insana zarar verdiğini görmedim,duymadım. Avrupa'da da çok sayıda kullanılan bu ürünlerin insan sağlığına zararı olsaydı satışlarına izin verilir miydi? Bu tür ürünler birçok testten geçiriliyor üretilemden önce. Dolayısıyla yararları fazla olan ürünler bunlar. "Hava damlacığı" derken neyi kastettiğinizi anlayamadım. İşleyiş açısından bütün buhar makinaları aynıdır. Sıcak ya da soğuk buhar vererek insanın daha rahat ve kaliteli nefes almasını sağlarlar. İyon yayan buhar makinalarının bu ürünlerden artı özellikleri var birkaç konu alttaki yazıma bakarsanız. Ancak daha önce de söylediğim gibi satın aldığınız markalara dikkat etmeniz gerekir. Gönül rahatlığı içinde kullabilirsiniz buhar makinalarını,kullanım talşmatlarına dikkat ederek tabii ki. Bunun yanında, buhar makinalerını tavsiye eden binlerce çocuk hekimi yanlış birşeyler yapıyor olur aksi halde... Sayın hocamız Benal Büyükgebiz'in sayfalarında da "buhar makinası" başlığı altındaki soruya verdiği cevapta da bu gerçeği görebilirsiniz.
Saygılarımla,
EÜ
Düzenleyen erkinu - 19 Kas 2007 Saat 23:45