| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9100
|
Konu: İmdaaat! dayanabilecekmiyim??yardım edin Gönderim Zamanı: 05 Ağu 2009 Saat 15:18 |
Hepinize çoook teşekkür ediyorum canım arkadaşlarım,
2 gün oldu,bu gece daha az ağladı ama hiçbirşey yemiyor,ne gece ne gündüz.Zorla 3-5 kaşık muhallebi yedirdim uyudu şimdi.2 günde süzüldü çocuk.Çok üzülüyorum ama geri adım atamam artık.
|
 |
mine
Altın Üye
Puanlar: 3314
|
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2009 Saat 17:41 |
|
suna allah yardımcın olsun canım
biberona alıştırıken sütün içine bebek büskivisi ezip koydum bir kaç damla ağzına damlattım tadını sevince biberona kendisi sarılmıştı önceleri 6-7 tane bebek bisküvisi koyuyordum zamanla bisküvinin sayısını azalttım şimdi hiç koymuyorum
biberon istemiyorsa belki pipetle denesen içer öylede hoşlarına gidiyor çocukların ama gece biraz zor olur tabii
inşaallah güzel haberlerini ver bize üzülme ne olur annesisin sen onun hiç anlamaz olur mu sevgini
|
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2009 Saat 15:48 |
Kızlar alıştırma bardaklarını denediniz mi, belki o şekilde sütü içerler
|
|
|
 |
oğuzkağan
Altın Üye
Puanlar: 2934
|
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2009 Saat 15:43 |
canım allah yardımcın olsun.
benim oğlumda 22 aylık.ve hala emiyor.aynı şekilde benim oğlumda biberon almıyor.bakalım bizde geceleri ne yapacağız.ben şimdilik yavaş yavaş gündüz emmelerini azaltmakla başladım.seni çok iyi anlıyorum canım.allah kolaylık versin canım
|
 |
ALPELLA
Pırlanta Üye
Puanlar: 11988
|
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2009 Saat 09:52 |
Sunacım ilk 2 -3 gün zorlanacaksınız ama alışacak zamanla sen de rahatlayacaksın sızak suyla ısladığın havluyu koy yada gir duşun AALTINA SICAK SUYU AKIT GÖĞÜSLERİNE ŞİŞLİĞİ O ZAman seni rahatsız etmez
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2009 Saat 09:37 |
Allah yardımcınız olsun,insan çok özlüyor emzirme dönemini gerçekten
Bende 2 yaşını geçmişti bıraktığında,hiçbişey yapmadım kendi bıraktı,zaten sütün yoktu öyle randımanlı,hiç emmesede ne şişlik oldu ne ağrı 
|
 |
miss hugolina
Pırlanta Üye
Puanlar: 9100
|
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2009 Saat 08:10 |
teşekkürler arkadaşlar,
zor bir gece geçirdik çok ağladı,çok erken uyandı...O ağladıkça bende ağladım
Göğüslerim çok ağrıyor 
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2009 Saat 22:34 |
Bu meme olayında ben de çok ani bıraktırdım ama hastalanmıştım ve ilaç almalıydım. Sonradan Nil'de hatırladığım en etkileyici olay onu emzirirken söylediğim ninnilerde ağlaması oldu. Şimdi bile o ninnileri duyunca ağlaması onun da emzirme dönemini özlediğini düşündürtüyor bana ama umarım sen kolayca sorunsuz bırakırsın. Kolay gelsin güzelimmmm
|
 |