Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çalışan anne
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçalışan anne

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saharan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: çalışan anne
    Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2009 Saat 17:08
öncelikle yanıtınız için şimdeiden teşekkür ederim 16 aylık bir kızım var allah bağışlarsa sorunum ben yaklaşık 5 aydır çalışıyorum kızımda anneannesinde kalıyor yanlız bazı terslikler sebebi ile kızımı ancak cumartesi akşamı alıyoruz yol uzak mesai saatlerimiz uzun yağmur 10 da uyuyor zaten bizim evde olmamız 10 u buluyor yani eve gelip 1 saatlik yola onu almaya gitsekte uyuyor halde alıyoruz sabahda erken saatte uykusunu bölüp anneannsine bırakıyoruz bi süre böyle denedim ama baktımki kızım etkileniyo bu durumdan bende pazartesi sabahı bırakıyorum çarşambaları ben onun yanında annemde kalıyorum cumarteside öğleden sonra babası alıp getiriyor kızımı eve yani bizimle beraber geçirdiği tek gün pazar günü bana inanılmaz düşkündü 11 ay ben kendim baktım kızıma ama şimdi ben yokmuşum gibi davranıyor babasına gidiyor sürekli baba baba diyor mesela bana karşı sanki bir tavır sergiliyor ben bu duruma inanılmaz üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum işten çıksam olmuyacak hergün almayı denesem tekrar çok zor zorluğu bi yana uyurken alınıp uyurken bırakılıyor ne yapacagımı bilemiyorum zaten eşimle inanılmaz kavgalar yaşıyoruz anlaşamıyoruz çocuk bizle 1 gün kalıyor ama sürekli olarak kavgalara şahit oluyor etkileniyordur muhakkak annem bana yağmur televizyonda bi kavga gördümü koşup bacaklarımın arasına saklanıyo kavga mı ediyosunuz bu çocugun yanında dedi ben anlatmasamda anlıyor tabii eşim son derece anlayışsız inatçı biri çıkarken asla anlayamadım bu yönlerini ayrılsam bi türlü diyorum belki de kendimce erteliyorum bu sonu bana yardım edermisiniz ne yapmalıyım
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2009 Saat 23:47
çocuklar bu durumlarda tepkilerini küserek dile getirirler, bu ayrılığa alışması zaman alacaktır. siz alışabildiniz mi? biraz daha büyüdüğünde kreşe gönderebilir ve akşamları onunla olabilirsiniz. eşinizle ilgili sorunları şu sıralar çok sağlıklı değerlendiremiyor olabilirsiniz. kendinize eşinize ve kıznıza bu duruma alışmak için zaman tanıyın. bu arada  eşinizle konuşmaya ve ilişkinizi  değerlendirrmye çalşın, bir yere ulaşamıyorsanız yardım almayı deneyin 
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.