Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gaz problemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgaz problemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
beti Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesajın Direkt Linki Konu: gaz problemi
    Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 13:57
merhaba benal hanım
umarım iyisinizdir tekrar sizin yardımınıza ihtiyacım var bebeği 16 günlük ve bu seferde gaz problemimiz var sürekli sancılarla uyanıyor uyutmakta zorlanıyorum karnını ısıtmadan uyutamıyorum kakasını normal yapıyor ama sancısı var ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 19:09
Merhaba...
Bebeklerde gaz sancısı çok normal ve doğaldır. Sıcak uygulkama da doğru bir yöntem. Bu dönemde ilaç, bitki çayı gibi şeyler denenir. Ama faydasızdır. Anneyi rahatlatır o kadar... Sancı bir süre sonra hafifler. 4. aya doğru...
www.istahsizcocuk.com adresinden merak ettiklerinizi okuyabilirsiniz. Sevgiler..
Yukarı Dön
beti Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 57
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2007 Saat 16:25
benal hanım tekrar merhaba
bebğimdeki gaz problemi için çocuk doktorunun tavsiyesi ile zinco natürel gaz giderici damla kullanmaya başladım bu ilacın bebeğime bir zararı olurmu çok fazla sancısı oluyordu bilgilendirirseniz sevinirim
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2007 Saat 22:09
Merhaba...
zinco natürel gaz giderici damla hiç bilmiyorum. Zinco diye anılan çinko içeren bir şurup var ama gaz gideren damlayı bilmiyorum. Bebek koliklerine hiç bir ilaç çözüm değildir. Ben hiç yazmam reçeteme. Ilık banyo yaptırın, ılık termofor koyun karnına... Bunlar daha pratik yaklaşımlardır. Bu bir süreçtir. Pek çok bebek yaşar ve 4. aydan sonra çok hafifler. Sevgiler...
Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 586
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2007 Saat 21:27
merhaba,
ben de oğlumda 3 ay kolik olayını yaşadım.bebeğiniz 1 aylık olduğunda daha farklı ithal şurup verebilir doktorunuz.ben kullanmıştım.tabi ki tamamen geçirmiyor sadece biraz rahatlatıyor.karnını ve ayaklarını sıcak tutun.mesela sıcak havlu koyabilirsiniz.yediklerinize dikkat edin.ben bir de elma yağı kullandım karnına ve ayaklarının altına sürdüm.bugünler de geçecek.üzülmeyin.bebeğinizi güle güle büyütün.......
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.