|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 29 Haz 2009 Saat 15:13 |
Sezaryen bebeğin DNA'sını değiştriyorİsveç’te yapılan bir araştırma, sezaryenle doğan çocukların DNA’larında değişim yaşandığı sonucunu verdi. İsveçli doktorların, kadınların gittikçe daha çok tercih ettiği sezaryenle doğum konusunda yaptıkları araştırmaya göre, bu yöntemle doğan çocuklar ileride sağlık açısından sorunlar yaşıyor. Karolinska Enstitüsünde yapılan araştırma, sezaryen yönteminin neden olduğu genetik yapıdaki değişimin şeker, kanser ve astım hastalıklarının görülme riskini artırdığını ortaya koydu. |
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
Sezeryan ile doğum yapmış biri olarak sizinle paylaşmak istedim bu haberi
![]() |
|
![]() |
|
münevver ![]() Elmas Üye ![]() ![]() forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4639 |
![]() |
amanıııınnn napcaz yaaa
![]() |
|
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
|
![]() |
|
*naz* ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2008 Konum: fuzuli Durum: Aktif Değil Puanlar: 4271 |
![]() |
yapma yaa
![]() |
|
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte... |
|
![]() |
|
nurten... ![]() Altın Üye ![]() bilalim + eşim + erenim Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008 Konum: 2 paşasıyla Durum: Aktif Değil Puanlar: 4266 |
![]() |
yazık bebişlere
![]() |
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
|
![]() |
|
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() |
vallahi bu haberleri okuyunca keşke dayansaydımda normal doğum yapsaydım diye
|
|
![]() |
|
kumru ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1985 |
![]() |
arkadaşlar 42+0 hafta bekleyip hormonel olarak doğum gerçekleşmediğinden mecburi sezaryan olmuş bir anne olarak evet normal doğumun bir çok açıdan avantajlı olduğunu bişliyorum .ancak, bzı şeylerin abartıldığını, sezaryanın korkunç olduğu bilgisini salıp, normal doğuma özendirilme eğilimi göüryorum. çünkü imkanı olan birçok kadın, sezaryanı tercih ediyor, normal doğumdan korkuyor. Hatta doktorlar bana çok şaşırmışlardı. normal doğum için bu kadar hevesli, cesaretli ve korkusuz olduğum için. kaç yıldır insan oğlu böyel doğuyor diye korkacak birşey olmadığını, o acının bir kaç saatte biyeceğini bildiğim için korkmuyordum. ama nasip kısmet olmadı.bence sezaryanla doğum yapmış arkadaşlar panik olmayın. içinizi ferah tutun, benim içim çoook rahat
![]() |
|
![]() |
|
gul_gunes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() |
DNA nın değişimi bu kadar basit mi?
hiç inanmıyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|