|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sarp ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ara 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2009 Saat 16:59 |
merhaba anneler, oğlumu kendi kendine uyumaya alıştırmak istiyorum. sizlerden bu konuda yardım istiyorum. eğer bunu yapmış veya denemiş olanınız varsa benimle tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşmanızı bekliyorum...ben kendine kendine ağlamaya bırakmak istemiyorum bazı anneler yanında durup ayrılmadığını söylüyor lütfen yardım ediiinnnnn....
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7519 |
![]() |
Ben büyük oğlumu şöyle alıştırmıştım öncelikle iyice uykusu gelince hadi uyuyalım diyordum o yatağına yatıyordu bende ona kitap okuyordum böyle bir süre geçtikten sonra hadi sen yat bende birazdan gelirim diyordum sonra hiç gitmemeye başladım ama 2 yaşındaydı senin çocuğun kaç yaşında?
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=6726&title=uyku-duzeni-genel-paylasimlar-yeni-kn-syf-17
burada aradiginiz vardir basdan sona kadar okursaniz tavsiyeler isinize yaracakdir ,ustlik bu topigi basdan gezin uyuma ile ilgili bir kac topic var ![]() |
|
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
|
|
![]() |
|
sarp ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ara 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() |
oğlusum 11 aylık,tavsiyelerin için sağol.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/search_results_posts.asp?SearchID=20090819175155&KW=uyku
birde doktora yazilanlara bakiniz belki fikir vardir 10 sayfa ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
ferber yönteminde ağlamasına izin verin diyor sonra rahatlatın fakat kucağıma almadan rahatlamıyor,karnını ovuyorum bin çeşit ninni söylüyorum ağlamaya devam ediyor.acaba ağlamasının zararı varma bazısı çatlar erkekse pipisi çatlarmış bunlar koca karı laf gibi geliyor ama doğruluk payı olabilir mi
|
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
Benim kızım, kendi başına yatmaya başladığından beri, birlikte yattığı bir bebeği var (sizde bir oyuncak alabilirsiniz ) yatağına yatırıyorum, bir iki tane masal okuyorum, sonra öpüp iyi geceler deyip çıkıyorum, bu şekilde yavaş yavaş başlayabilirsiniz
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|