Peki kan ilacı kullanmayacakmıyım ? Multitabs 1/2 mi tam ölçekmi kullanacağım ve günde kaç kez.
Oğlum için balık yağı ve vitamini nasıl kullanmam gerektiğini sormuştum hocam.Çok sık hastalanan bir çocuk ,sık sık sesi kısılıyor,bağışıklığı düşük ve alerjisi var test yaptırmam gerekti ama nerede yaptırmam gerektiğini bilemedim. Bağışıklığı güçlensin diye imu... ilaçta kullandım.Şimdi 7,5 yaşında çok sık boğaz enfeksiyonu oluyor.Mikrofrekansla bademcikler küçültüldü geniz eti alındı,yinede hastalıkları hiç bitmiyor. Özellikle kışın haftada bir hasta. Çok unutkan .Kışa hazırlık için önereceğiniz birşey varmı ?
Birde hocam sizemi sormalıyım bilmiyorum ama bende aşırı unutkanlık var.hamilelik te başladı hala devam ediyor.B vitamini kompleksi almamı önermişti birileri ama bebek emziriyorum bir zararı olurmu yada önereceğiniz başka birşey varmı ? Alzheimer olmaktan korkuyorum. Çocuklardan hangisi yanımdaysa diğerini unutuyorum,birşeyi otomatik olarak yapıyorum sonra kim yaptı diyorum.Alışkanlıkları değiştirmek için eşyaların yerlerini değiştirdim ama bunun tam olarak çözüm olmayacağını düşünüyorum.
İlginize teşekkür ederim.Biliyorum tatil sonrası çok yoğunsunuz ama cevabınızı geçte olsa bekliyorum.