Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
nuriyeugur
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1412
|
Konu: bebeğimin hastalığı Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 22:43 |
selam arkadaşlar.bugün benim için kötü bir gündü. kadir beye de sormuştum görenleriniz olmuştur.bebeğim gece sahurda uyandı.babası onu kucağına alıp gezdirirken çok şiddetli bir şekilde yere kustu.baya kustu ve su gibiydi. neyse geçer diye düşündük. emdi uyudu. Ama sabah hala devam etti. sürekli bağırıyor memeyi tutmuyor ve şiddetli biçimde kusuyordu.Allahım ne kadar zor hiçbişey gelmiyordu elimizden oturup ağladım ağladım  sonra doktorumuza götürdük. baktı kontrol etti.kaka tahlili istedi. saatler süren bekleme sonu verebildik ve o da temiz çıktı. benim üşütmemden kaynaklanan bir durum sonucu o da rahatsızlanmış sanırım. Ama kendimi çok suçlu hissettim eşime sürekli ufacık çocuğa bakamadık diyorum. onun yüzünün solduğunu görmek, ona komiklikler yaparken onun bize yalvaran gözlerle bakması(beni kurtarın der gibi),baygın baygın halsiz bakışları  offfff ne zormuş.
|
|
 |
nuriyeugur
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 22:49 |
neyse mikroskobik bir durum olup olmadığıyla ilgili tahlil yapıldı,temiz çıktı.doktorumuz kusma yarın öğlene kadar devam ederse ishal olursa ve çiş miktarı azalırsa getirin dedi. umarım olmaz.ama düzeldi biraz akşam bize yine güldü. onun gülüşünü yeniden görmek muhteşem bir his.şu anda uyuyor.saat 7.30da emmişti 5 dk emmişti.henüz uyanmadı 3,5 saat olmuş.biraz halsizlik ve iştahsızlık var.umarım o da hemen geçer.
Allahım bebişlerimizi korusun onlara sağlık versin inşallah...
|
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 22:51 |
canım üzme kendini, çocuklar böyle işte hastalıkları insanın elini ayağını bağlıyor. bununla gelmiş geçmiş olsun Rabbim başka hastalık yaşatmasıın kuzuma
|
 |
nuriyeugur
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 22:54 |
teşekkür ederim gönül.gerçekten öyle.sabahtan beri elim ayağım titriyor,hastaneye gitmiştim ellerim buz gibi. bebeğimin ateşi i var diyorum halbuki benim eller soğuk panikten...şimdi uyansa da emzirsem diye bekliyorum...
|
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7772
|
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 22:56 |
gecmis olsun canim...
boyle buyuyorlar gulum... cok uzulme, insaallah hemen gecer...
aminn
|
|
 |
nurten...
Altın Üye
bilalim + eşim + erenim
Puanlar: 4445
|
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 23:03 |
geçmiş olsun canım
inan ilk aylar insan çok korkuyor
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
 |
TÜBAY
Elmas Üye
Puanlar: 4133
|
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 23:08 |
geçmiş olsun canım. suçlama kendini ne kadar dikkat etsende çocuk hasta oluyo işte. sen iyi bir annesin
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
 |
kumru
Altın Üye
Puanlar: 2481
|
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 23:14 |
çok geçmiş oslun, bununla kalsın...dünyaya adapte olma sürecinde bir sürü zorlukla karşılaşıyorlar, sen kendini suçlama, hemen hemen her bebek ve anne bu sıkıntıları yaşıyor, annelik zor işmiş
|
|
 |