Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Balik yagi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBalik yagi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 408
Mesajın Direkt Linki Konu: Balik yagi
    Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2009 Saat 12:36
Merhaba Kadir Bey. Benim sorum su: Oglum 7 yasinda, yaklasik 123 cm. boyunda ve sadece 20 kilo civarinda. Bu bana göre, boyuna göre az bir kilo. Zaten zayif oldugu da her halinden belli. Cocuk dr. umuz tedavi gerektirecek sekilde zayif olmadigini söylesede ben biraz kilo almasini istiyorum. Sagligi yerinde cok sükür ama yemekle arasi hic yok. Bu yüzden balik yagi haplarinin kilo aldirdigini duymustum. Sizce bu dogrumu? 7 yasinda bir cocuga da verilebilirmi bu haplardan? Istah surubu versemmi diye cocuk dr.umuza sordum fakat istah acan bir surubun olmadigini, sadece vitamin surubu oldugunu söyledi. Zaten vitamin surubuda veriyorum. Bu balik yagi konusunda beni bilgilendirirseniz cok sevinirim. Tesekkürler.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118611
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2009 Saat 11:26
Vitaminlerin keşfinden sonra, henüz vitaminlerin yapılamadığı zamanlarda, vitamin yerine "Balık yağı" kullanılırdı. Vitaminlerin imal edilebilmeleri ile balık yağı yerine bu vitamin şurupları kullanılmaktadır. Son zamanlarda, balık yağı; içindeki "Omega 3" nedeni ile biraz rağbet görmeye başladı. Hepsi bu... Çocuğunuzun kiloya ihtiyacı yok, istikbali ile oynamayın... Siz boy takibi yapın. Boy uzamasında bir duraklama olursa, daha mühimdir. Nasıl olsa kiloyu sizin yaşınızdada alır, benim yaşımdada... Mühim olan bir daha telafisi mümkün olmayan boy eksikliği...

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 06 Eyl 2009 Saat 11:28
Yukarı Dön
rosefrom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 82
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2009 Saat 12:25
boyu uzatmak için ne yapmalı farklı olarak
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 408
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2009 Saat 15:18
Kadir bey, cok tesekkür ederim. Boyu yasina göre normal diye düsünüyorum. Hatta cocuk dr. umuza düzenli gidiyoruz ve boy ölcümü yapildiginda genelde yasina göre boyu biraz uzun olarak cikiyordu. Yasitlari arasinda da boyu biraz uzun. Yani en azindan boyunun uzamasinda bir sorun oldugunu düsünmüyorum. Bilgileriniz icin tekrar tesekkür ediyorum. Saygilar.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.