Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yeni doğanda grip
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyeni doğanda grip

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 11 Ağu 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: yeni doğanda grip
    Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2009 Saat 12:38
hocam tekrar merhaba sizin sayenizde aklımızda ki tüm sorulara yanıt buluyoruz iyiki varsınız. 48 günlük oğlum malesef bir hafta önce griple tanıştı burun akıntısı şimdi durdu ama geniz akıntısı var ve öksürmeye başladı doktora götürdük öksürük ciğerlerinden değil boğazından dedi ilaç olarak antibiyotik ve grip şurubu verdi kullanmalımıyım. başka ne şekilde bu gripten kurtarabilirim şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118726
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2009 Saat 14:33
Ateşi olmadan asla antibiyotik kullanmayın. Grip şuruplarınında hiçbir cinsini sizler bile kullanmayın.. O grip ilaçlarının çoğu 3 yaşından evvel kullanılmaz. Bol serum fiz burnuna damlatın, eski mail ve makaleleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.