Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Gülsen
Moderatör
Yazıldığı gibi okunur:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8280
|
Konu: Mesajlarımızı sağlıklı takip etmek Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2009 Saat 15:00 |
Merhaba benim sizlere nacizane bir önerim olacak anasayfada bulunan yeni mesajlar butonunun yanında mesajlarıma yazılan yeni cevaplar butonu konulabilir mi böylelikle yazdığımız konulara yeni bir mesaj eklendiğinde daha çabuk haberdar olabiliriz iletişim daha hızlı ve sağlıklı olur naçizane benim düşüncem 
Teşekkür ederim
|
|
 |
Lavinia
Üye
Puanlar: 91
|
Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2009 Saat 06:07 |
Ben daha cok yeni bir uyeyim ama boyle bir seyi diger forumlarda da hep istemisimdir :) Sanirim boyle bir butonun eklenmesi eger forum template'inde yoksa cok basit olmayabilir ama herhalde benzer bir kod internette bulunabilir.
bu fikre ben de katiliyorum. +1 benden 
|
 |
rosefrom
Üye
Puanlar: 82
|
Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2009 Saat 09:24 |
bayanlar bu önerinizi çok akıllıca buldum.bende katılıyorum..çözümde bu.böylece uyarılmaktan kurtuluruz.konularımızı daha rahat takip edemiyoruz.
|
 |
Esra
Altın Üye
Puanlar: 4005
|
Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2009 Saat 12:47 |
bende çok isterim yeniyim fakat hangi konudan mesaj gelmiş görmek isterim....tşk ederim dikkate aldığının için....
|
 BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
|
 |
karamuk
Üye
Puanlar: 14
|
Gönderim Zamanı: 09 Eki 2009 Saat 09:27 |
selamlar
bir konuya yazdığımızda cevap gelip gelmediği e-mail olarak bildiriliyormu bildiriliyorsa bunu nerden nasıl ayarlıyacağız ben daha yeni üye olduğum için bulamadım ayrıca en son mesaj en üste olarak nasıl göreceğiz teşekkürler..
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 09 Eki 2009 Saat 11:55 |
Daha önce mail yollanması konusu gündeme gelmişti ama çok yorum ve konu olduğundan karışıklık olur diye yapılmadı,belki sadece kendi açtığımız konulara yazılan msjlar bildirebilir,bu konu hakkında yöneticimiz bilgilendirir sizi..
Karamuk arkadaşım öncelikle hoşgeldin aramıza 
Üstte ''mesaj''yazan bir buton var,''konu paylaş''ın solunda,oraya tıklarsan tersinden sıralanır msjlar..
|
 |
karamuk
Üye
Puanlar: 14
|
Gönderim Zamanı: 09 Eki 2009 Saat 12:23 |
emine Yazdı:
Daha önce mail yollanması konusu gündeme gelmişti ama çok yorum ve konu olduğundan karışıklık olur diye yapılmadı,belki sadece kendi açtığımız konulara yazılan msjlar bildirebilir,bu konu hakkında yöneticimiz bilgilendirir sizi..
Karamuk arkadaşım öncelikle hoşgeldin aramıza 
Üstte ''mesaj''yazan bir buton var,''konu paylaş''ın solunda,oraya tıklarsan tersinden sıralanır msjlar.. |
hoşbulduk canım öncelikle cevabın ve ilgin için teşekkür ederim.
mail konusuna gelince abonelik sistemi oluşturulabilir. tabiki her yazdığımız konunun cevabı mail olarak gelirse karışıklı olur dediğin gibi ancak üyeler istedikleri konuya ya da takip ettikleri konulara abone olur ve bu abone olduğu konularla ilgili mail bildirimi talep ederse bence böylece karışıklık da olmaz yani sadece üyeler haberdar edilmek istediği konularla ilgili mail bildirimi alır.
teşekkürer...
bu arada birşey daha ekliyeyim toplu alıntı yapabiliyomuz yani birkaç kişiye birden aynı mesajda cevap verbiliyomuz onu da bulamdaım..
Düzenleyen karamuk - 09 Eki 2009 Saat 12:26
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 09 Eki 2009 Saat 12:47 |
Haluk Bey bu konuda yardımcı olacaktır,belki forum konseptine uygunsa yapılır..
Diğer sorun için öyle bir buton yok,eğer bir msjda birkaç alıntıya cvp vermek istadiğim zaman,cvp vermek istediğim msjın alıntı butonuna tıklayıp kopyalıyorum,bir diğer alıntı yapacağım msjın alıntı butonuna tıklayıp cvbımı yazıyorum,sonra ilk kopyaladığım alıntıyı yapıştırıp onada cvp yazıyorum,ama bu anlattığımı senede bir yaparım uğraştırıyo  
|
 |