|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
karaca ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 13:39 |
merhaba,nick'im karaca,ancak aynı nick'i benden sonra kaydolan bir üyenin daha kullandığını görüyorum,aynı nick in 2 kişi tarafından kullanılması doğrumu?tşk. |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
merhaba
![]() ![]() ![]() Düzenleyen yasemin - 16 Eki 2009 Saat 14:00 |
|
|
|
![]() |
|
küçük kanaryam ![]() Elmas Üye ![]() minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8555 |
![]() |
merhaba yasemin moderatörümde belirtmiş zaten birde ben eklemek istedim. Bu nick ile tek üyemiz sizsiniz.
görmeniz için üye listemizin linkini de gönderdim.
sevgiler güzel paylaşımlar...
![]() |
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|
![]() |
|
Esra ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 3989 |
![]() |
bu foruma üye olalı daha bir oldu..kaldıki yıllardır bu forumda olan insanlar...kimsenin böyle bişeye hakkın yoktur...böyle bişey imkansız...bence siz dr beye soru soran karaca sınız..
kimse kalkıpda sizin nick inizi kullanmaz..herkezin burda bir nick i vardır..mesela benimki esra_pal dı rica ettim değişti...kimse esrayı kullanmıyor...benim nickim esra..yasemininki yasemin..sizinkide karaca....sevgiler saygılar sunuyorum
![]() |
|
![]() |
|
karaca ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() |
mesela şu mail bana ait değil
dr bey dün top top kaka yaptı demiştim dünden beri düzeldi gözleri ovalamıyor artık damlayı aldım
damlatayımmı yinede dr bey kabızlıgı için evde probiotik yogurtlar actıvya ile yogurt mayalayıp versem yararı olurmu
ama şu mail bana ait
hocam merhaba, grip aşısını önerdiğinizi biliyorum,peki grip aşısı olan 13 aylık oğlum ilerki zamanlarda çıkarsa domuz aşısı da olabilir mi? tşk bende anlayamadım arkadaşlar mesela dr beyin sayfasına ben 2 adet sorum var diye asla konu açmadım,ayrıca o mailde kızım var diye başlamış ama benim 1 yaşında oğlum var,bence de olmamalı ama teknolojik bir sorun olabilir mi diye uyarmak istedim,inanın durum bu bende anlamadım.. |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18997&PN=2&title=2-sorum-var
kusura bakma ama bu topic hepsi sana ait canim sen yazmisin imkansiz birsey http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18997&PN=1&title=2-sorum-var duygu arkadasim gerekli aciklamayi yapacakdir Düzenleyen yasemin - 16 Eki 2009 Saat 15:00 |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
inceliyom ediyom ama bu sensin dedigim gibi duygu arkadasim yardimci olur
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
yani imkansız diye bir durum yok,ben sadece bilgi amaçlı yazdım. benim açmadığım konularda karaca nick'ini görüyorum..yineliyorum ben açmadım mesela o konuyu..kızım toptop kaka yaptı denmiş benim kızım değil oğlum var ve kaka sorunu yok :) valla da billa da :))) ama bende konu açınca nasıl oluyorsa o konunun altında birleşiyor. mesela karaca nın mesajlarını bul diyorum aramadan ikimizimkini de döküyor. sadece bilgi vermek istedim. sevgiler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|