|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
karokum ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2009 Saat 11:42 |
bazı yerlerde yeni konu açamıyorum msl doktorlara sorularda neden
|
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
Hangi doktora soru sormak istiyorsunuz?
![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
karokum ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() |
grip ve soğuk algınlığı konusunda
|
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/new_topic_form.asp?FID=62
size sayfa açtım,bu linkten sorabilirsiniz sorunuzu
![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
![]() |
çooooooooook teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() |
dün verdiğiniz linke msj atmıştım ama yok neden acaba
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20945&KW=&PID=590474&title=ses-kisikligi#590474
Bu linkte bir konunuz var,bundan başka drumuza sorduğunuz bir soru bulamadım..
Böyle durumlarda takip etmekte zorlanırsanız,üye adınıza tıklayıp kendi msjlarınızı aratınız,yazdığınız msjlar gözükecek sizde kolaylıkla takip edebileceksiniz o zaman
![]() |
|
![]() |
|
ELa-m ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2009 Konum: ......... Durum: Aktif Değil Puanlar: 1068 |
![]() |
doktor kadire soru sormakk istiomm konu açamiyorum yardimci olurmusunuz.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|