|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mahiradasi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 215 |
![]() Gönderim Zamanı: 26 Ara 2009 Saat 12:44 |
Ben Kadir beyin sayfasindan yeni konu acamiyorum sinir oldum yaaa. Yardim lutfen. |
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/new_topic_form.asp?FID=62
bu linkten yeni konu açabilirsin canım
![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
mahiradasi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 215 |
![]() |
sagol canim bu hep boyle mi olacak peki duzelir mi? forum izinlerinde yeni konu acma kapali yaziyor.
|
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
canım bu bir sorun değilki
![]() alt forumdan Kadir bey e soru sorucaksınız,yani direk KAdir beyin bölümüne,mesela soğuk algınlığı ve grip bölümüne veya diğer bölümlere açmaya çalışırsanız olmaz onlar sabit konu,alt forumda yeni konu aç tan sorunuzu sorabilirsiniz
![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
![]() |
Canim yaa sorun da bu zaten ben en alttaki yeni konu actan konu acamiyorum sabit konudan degil.
|
|
![]() |
|
![]() |
peki açmaya çalıştığında ne oluyor,biraz anlatsan yardımcı olmaya çalışırız diğer mod arkadaşlarımla birlikte |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
yeni konu acmaya kilitli iznim yokmus yada limitli kullanici diyor canim.
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
Siz muhtemelen alt forumdaki konu başlıklarından yeni konu açmaya çalışıyorsunuz,alttaki gruplandırılmış konular arşiv,örneğin sorunuz giriple ilgiliyse ve siz grip ve soğuk algınlığı başlığındaki alt forumu tıklayıp,ordan konu açmaya çaılışırsanız, yukarda yazdığınız uyarı çıkacaktır..
Direkt Kadir beyin isminin bulunduğu ana başlığı tıklayıp,o sayfadaki ''yeni konu''butonuna tıklayıp soracaksınız sorunuzu
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|