Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - OĞLUM SİNİRLİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumOĞLUM SİNİRLİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yazım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: OĞLUM SİNİRLİ
    Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 05:35
MERHABA ÖZLEM HANIM,

SUAN 20 AYLIK BİR OĞLUM VAR VE BEN BAKIYORUM BUTUN ZAMANIMIZ BERABER GECIYOR.OĞLUM ZAMAN ZAMAN BANA YADA YANINDAKI KISILERIN YÜZÜNE VURMA,ANİDEN TV Yİ KAPATMA,AÇMA,GARDIROP KAPAKLARINI ACIP KAPATMA,MESELA CEKMECELERI ACIYOR ÖNCE MUSADE ETMIYORUM ISRAR EDIYOR MUSADE EDIYORUM BU SEFERDE BUNDAN DA MEMNUN OLMUYOR.ALTINI DEGIŞTIRMEK ICIN BILE IKNA ETMEK AYRI BIR SORUN... ÇOK ZOR IKNA OLUYOR.TEK ÇOCUK..
YASADIGIMIZ YERE YENİ TASINDIK.. CEVREMIZDE Bİ PARK YADA ALIŞVERİŞ MRK.GİBİ YERDE YOK.SADECE HAFTA SONLARI TEYZELERIYLE AMCASIYLA YADA YASIT KUZENLERINI GOREBILIYOR.
EVDE ONU DAHA SOSYAL VE KİŞİSWL GELİŞİMİ İÇİN NE GİBİ OYUNLAR YADA YAKLASIMLAR ICINDE BULUNABILIRIM.

ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER

ZÜBEYDE.
Yukarı Dön
balkız Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 179
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 09:52
merhaba benim bebeklerimde 10 aylık ve biri çok  hırçınn mama yedirirken kaşıgı elimden alıp atıyoo biberonda mama yerken bırakıyo biberonu tekrar verince alıp atıyoo ayaklarıyla bana vuruyoo ve en önemli sorun kafasını duvara yere durmadan defalarcaa vuruyooo alnı kafası mosmorr tam geçiyo bidaha morartıyo vuruyo kafasını biyerlere ilerde çok sinirli olucak diye korkuyorumm napmalıyımm benn Cry
iki küçük dünyaya gönüllü hapsoldum
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2010 Saat 21:37
çocuklar kendini sözle yeterince ifade edemedikleri zaman vurarak ifade ederler. 2li yaşlarda ise her şeye itiraz etmek, vurmak, hep ben demek çok karşılaşılan bir durumdur. bu dönemde sonradan evet diyebileceğiniz şeylere hayır dememeye gayret edin. ayrıca sosyalleşebilmesi için haftada bir iki gün bir-iki saatlik oyun gruplarına katılabilirsiniz
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.