|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
b.ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 333 |
![]() Gönderim Zamanı: 20 Oca 2010 Saat 11:16 |
hocam iyi günler.8,5 aylık oğluma balık yediriyorum fakat şöle bi sorum var.günlük olarak 1 kase yoğurt yediriyorum ama balık vercem.balıkla yoğurt aynı günde verebilirmiyim çok tereddütteyim.aynı günde verebilceksem kaç saat ara ile olsun.balık taze olunca bişey olmaz diyorlar ama tazeliğinden çok emin olamıyorum vereceğiniz cevap için teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118622 |
![]() |
Eski maillere bakın.
|
|
![]() |
|
b.ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 333 |
![]() |
hocam birde ablam adına bir soru sormak istiyodum.ablamın 15 aylık oğlu var sütten kesmek istiyor çünkü heryerde meme diye tutturuyo.herşeyi yiyo boğazı çok iyi.gece kalktığında meme olmadan tekrar uykuya dalamıyo.sütten kesince gece uyandığında ne yapmalı?tavsiyeniz için teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118622 |
![]() |
Memeden kesince, gece mutfaktan, su veya süt biberonu getirip içirecek..
|
|
![]() |
|
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21077&title=mutlu-yillar
aynı soruya Dr. Bey burada cevap verdi arkadaşım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|